resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7898
    artık galatasaray taraftarının gündemini meşgul etmemesi gereken futbolcu. son 2 yılda ne mal olduğunu çok iyi anladık sanıyorum. ülkede karakter yoksunu ne kadar adam varsa hepsiyle kankalık yapan, imparatorun planlarını zamansız ve habersiz gidişiyle altüst eden, 3 bin küsür km öteden küçük hakan vari açıklamalar yapıp gündemde kalmaya çalışan, aziz yıldırım'ın elini öperim diyen adam bu. eh sonunda olması gereken yer fb tv'de de kendini gösterdi. eminim acun abisi, aziz başkanı ve emre abisinden 3 evet oyu almıştır.
    arda son 2 senede yaptıklarıyla gönlümdeki yerini kaybetmiştir. eskiden yaptıklarına, söylediklerine kızıyordum, üzülüyordum. şimdi hiç bir hareketi şaşırtmadığı gibi herhangi bir tepki de vermiyorum. zira adam yerini buldu beyler. olması gereken yerde, olması gereken insanlarla. salın gitsin. bizim işimiz galatasaray kadrosundaki aslanlar. eleştirecekseniz, kızacaksanız onlara kızın. engin, muslera, semih, selçuk, hamit... bizim işimiz bu adamlarla. itin köpeğin peşinden koşanlarla değil. bırakın karaktersizleri, onların yalakalarını.
    elbet arda'nın avrupa günleri birgün bitecek. avrupada en fazla 5 senesi kaldı. hah işte o 5 senenin sonunda yurda döndüğünde floryadan içeri adımını atmaması en büyük dileğim. fb olur, bjk olur. galatasaray hariç nereye giderse gitsin. ama bir daha asla galatasaray'la alakalı bir kurumla ilişkisi olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın