resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7873
    ulan fbtv'ye roportaj vermese fbtv "arda mikrofonumuza konusmadi, utanmaz, ahlaksiz" diye klip yayinlardi herhalde. onlar boyle ibnelik yapmasa bizim kendi taraftarimiz "bak goruyor musunuz, gizli gizli fener kampina gitmis de, kimsenin haberi olmasin diye roportaj da vermemis. vay sinsi seniii" seklinde entry girerdi.

    allah akil fikir versin ne diyeyim. adam gizli bir sey mi yapmis? arkadaslarimi ziyarete geldim demis. ancak ezik bir insan(taraftar bunu yapmayabilir) rakip takim mikrofonuna konusmam aga ben triplerine girer. metin oktay fener formasini giyebiliyorsa, arda'nin o mikrofona konusmasini elestiremezsin. hadi elestirdin, "yuru git cubukluyu giy" diyemezsin. zaten bir tayfa var amk, arda bir tane harf soylesin, hemen devaminda "cubukluyu giyerek turkiye'ye donecek fitbolcu" yazmak icin hazirolda bekliyor. uyumuyor musunuz evladim siz? nobet mi bekliyorsunuz?

    arda parcaliyi giyip gelecek birgun. belki sahada olmayabilir ama sizin her futbolcuya kufur ettiginiz o tribunlerde yer alacaktir.

    soyle bir ornek vereyim, ridvan dilmen gstv'ye konusmak istemese burada ridvan'a kufur yagmaz miydi? tabi ki ridvan yorumcu falan diyeceksiniz ancak ridvan'in fener'in adeta baskani gibi konustugunu, gezdigini hepimiz biliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın