resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7845
    sözlükte çok ilginç şeylere sebep olan eski futbolcumuz. baştan söyliyim, ben kendisini çok seviyorum, zaman zaman hoşumuza gitmeyen işler yapsa da, kızdırsa da, bizim gibi galatasaraylı olduğuna inanıyorum, diğer şeyler de hikaye. sanki hepimizin hayatı hatasız da futbolculardan hata yapmamalarını, yanlış şeyler söylememelerini bekliyoruz. benim de en yakın arkadaşım fenerbahçeli, galatasaraylılığım da azalmadı bu sebepten.

    30 kasım 2012 itibariyle başlıkta arda'nın ispanya'da fenerbahçe basket takımını ziyaret ettiğini yazmış bir yazar ve videoyu paylaşmış, herhangi bir yorum zerresi yok. arkadan gelen yazarlar da bu yüzden de mi eleştiriliyor yuh artık diye girmişler, çünkü tartışmaya girmek, laf sokmak derdindeler, gün boyu da bu mevzu üzerinden gidilecek, en başta ne yazıldığına bakmadan, ya da unutarak, tartışma devam edecek.

    bir diğer komiklik de bu adama resmen eski kız arkadaşımızmış gibi muamele yapmamız. kimle gezdiği, ne söylediği o kadar batıyor ki, aklıma bu benzetme geldi. yaşanan onca şeyler yalanmış meğer, zaten o kız kaşardı abi, ben değer verdim ama anladığı dilden davranmalıymışım, ben bu kıza nasıl inanmışım tarzı triplere giriyoruz. bilemiyorum, belki cidden bizim millete has bir özelliktir bu, geçmişe çok bağlıyız, çok fazla takıyoruz. ama malesef yaşandı bitti. ne giymiş, bugün dışarı kimle çıkmış, acaba yeni sevgilisi mi var falan diye kafaya taktıkça nefret başlıyor. yapmayın etmeyin, bitsin şu ayrılık acısı, iyi hatırlayalım adamı da..

    edit: umutation uyardı, ondan önceki eleştiriler silindiği için öyle kalmış entryler. neyse zaten ben yazdıktan sonra da başladı kavgalar dövüşler, hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın