resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7834
    http://www.youtube.com/watch?v=XCnNqJkJRcc

    1.50'ye getirin ve dinleyin. "colin kazim emre abiye vuruyor" diyor.

    siz ne utanmaz taraftarsiniz lan. takim kaptaniniz emre'ye* yumruk sallayan colin richards denen apaciyi rezil bir sezonda goklere cikardiniz. takimin simarik cocugu yaptiniz. ama her zaman goze batan arda turan oldu. colin'i hic sevmedigimi hep soylemistim. olabilir. sevmek zorunda degilim. ama asil sebebi, simarikliginin yaninda o mac ve sonrasinda kadikoy'de oynanan macti. her iki macta da bizim futbolculara saldirmisti. ikinci macta da aydin'in formasindan tutup yere firlatmisti yanlis hatirlamiyorsam. diyeceksiniz ki olur oyle hatalar, olaylar falan.. olmaz anasini satayim. adam senin kaptanina yumruk atacak, sen de onu fenere gol attiktan sonra aykut kocaman'a hareket yaptigi icin kral yapacaksin. ha....di be abi.

    o kavgalar olurken hic kimse bu takima sahip cikmadi. galatasaray kotu giderken kimse sorumluluk almadi. ne adam gibi sozu gecen bir baskan, yonetici vardi, nede teknik direktor. hakan sukur gibi bir kaptandan sonra arda'ya el bombasi gibi kaptanlik pazubandini verirsen elbette elinde patlar.

    arda galatasaray sozlugu takip ediyorum demis ya, artik bizim egosunu tatmin etmeye calisan tayfa bol bol sallamaya devam eder. sevgilisine de laf ettiniz, siktir de cektiniz. bu cocuk icine atip durdu. karsilik verse suc, icine atsa vurdumduymaz.

    valla ben arda turan olsam; 5 dakikalik kufurlu uzun bir video yapip youtube'a koyarim. ancak o zaman rahatlarim belki. barzo'yu bile gecer hem.

    bir de unutmadan, nkfvas diyenler ile arda'yi fenerli kisilerle takilmasini elestirenlerin ayni kisiler olup olmadigini merak ediyorum. eger ayni kisiler degillerse, birbirlerine havale ediyorum kendilerini. ailelerinde, arkadas cevrelerinde hic fenerli yoksa demek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın