resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7832
    adamın her şeyi bize dert olmuş durumda. giydiği giyecek, yediği yemek, takıldığı adamlar, saç şekli. bok atacak malzeme bulma konusunda sıkıntımız yok. yarın umuma açık bir yerde işese rengini beğenmeyiz, niye mavi renk işemiyor deriz. yaparız yani bunu, çünkü kendisi panathinaikos çocuğu.

    adam gitti, ispanya'nın kalburüstü takımlarından birinde as oyuncu, 10 numara giyiyor, hocası yere göğe konduramıyor, biz hala nasıl çemkiririz peşindeyiz.

    emre belozogluyla, acun ılıcalıyla takılıyormuş, abi diyormuş onlara. sizle mi takılacaktı afedersiniz ya da size mi soracaktı kimle takılacağını. sanki toplumda kamplaşma var, cimbomlu fenerliyle takılamaz, bunu eleştiren adamlar da hayatından s.ktir etmiş bütün fenerlileri, bir tek arda fenerlilerle çok yüz göz oluyor, abi diyor.

    artık galatasaray taraftarı(!)'nın arda konusundaki saçma sapan takıntıları insanları irite etme durumuna geldi. art niyet var, kin var başka bir açıklaması yok. adam florya'da büyümüş, galatasaray için ter dökmüş, mücadeleden bir an vazgeçmemiş, en zor zamanında dimdik ayakta kalmış, yeni alacağı kontratta kendisine zorluk çıkarmasına rağmen sözleşmesi devam ederken para kazandırarak gitmeyi tercih etmiş hala kötü, hala hain... 'fenerbahçe'ye yakışır' deniliyor hakkında.

    fenerli bir babadan damlasa fenerli olacak, hasbelkader galatasaraylı olan, para, şöhret, mevki görse ne olacağı belli olmayan tipler tarafından galatasaraylılığı sorgulanıyor ya çok trajik. adam galatasaraylıyım diye haykırıyor her konuşmasında, biz kimiz ki 'galatasaray çocuğu değil, gitsin kadıköy'de oynasın' deme cüretini ve hadsizliğini kendimizde buluyoruz? hangi hakla galatasaraylıyım diyen bir adamı yargılayabiliyoruz? arda çıksa 'kimsiniz lan siz' dese ne cevap verebiliriz? arda turan'ın galatasaray'a ve galatasaray tarihine katkısının onmilyonda birini hangimiz vermiş de adamı fenerli olsun diye aşağılıyoruz?

    arda turan bizdeyken göbek yapmış. adam gibi teknik heyetin, yönetimin olsaydı da yaptırmasaydı o zaman! hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş, gencecik yaşta kaptanlık verip, medyanın kucağına atıp bütün psikolojisini darmadağın ettiğin toy bir çocuk bu. ne s.ke yarıyor kondüsyonerler, mentorler, psikologlar, yardımcı hocalar, teknik direktörler?

    lafın özü geçmişte yaptığı hatalar, verdiği demeçler filan hepsi eleştirebilir ama galatasaraylılığını sorgulamak kimsenin haddi değildir. kendisi 'ben galatasaraylıyım' dediği sürece de bizim evladımızdır, isterse atletico'da oynasın, isterse lyon'da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın