2012-13 Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Maçı
19:00 Türk Telekom Arena
4 - 1
  • 103
    misafir tribününden balıkesirliler'le birlikte izlediğim maçtı. ayrıca ttarena'da izlediğim ilk maçtı. 2500 balıkesir taraftarı içinde ilkokuldan, ortaokuldan, liseden, üniden, mahalleden bir ton tanıdıkla kol kola 2500 kişi olmamıza rağmen ''balı-kesir balı-kesir oley'' diye inlettik arena'yı. ultraaslan pegasus'ta sahaya bizden daha yakın yerde bulunmasına rağmen bizim kadar tezahürat yapmayı geçtim bizim tezahüratlarımızı ıslıklamakla yetindi. maçı galatasaray tribünlerinden izleyen arkadaşlar da galatasaraylılar'dan çok bizim sesimizin çıktığını söyledi.

    maça gelirsek elmander çok fazlaydı. balkes ayağı titreye titreye oynadı saçma sapan savunma hataları yüzünden basit goller yedi. 1-1'ken o pozisyonu golle sonuçlandırsaydı balkes ikinci yarı daha çekişmeli bir maç izleyebilirdik.

    daha çok istanbul'da yaşayan balıkesirliler'in rağbet göstermesinden midir bilinmez en ufak bir taşkınlık yapmadık çok güzel karşılandık, metroyla beraber gittik maça, ilginç noktalardan biri ise balıkesirspor'u alkışladı bütün galatasaray taraftarı ve balıkesirspor taraftarını da güzelce konuk edip uzun süre bizleri de alkışladılar. başka ilginç nokta da ''ultraslan beyaz desene'' ye stadtan geç ayrılan taraftarlar bizi kırmayıp ''kırmızı beyaz şampiyon balkes'' diye bize eşlik ettiler sağolsunlar. maç çıkışı yine metroda beraber dağıldık.

    yenildik ama yıllardır gönül verdiğim takımla memleketimin takımının karşılaşması tribün ve saygı açısından güzel bir anı oldu iki taraftar grubu için de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın