resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7807
    şu anda galatasaray forması değil atletico forması giymekte olan eski futbolcumuzdur. yeniden galatasaray forması giyene kadar tartışılmasının yersiz olduğunu düşünmekteyim. hataları, günahları olabilir ama onun galatasaraylılığına laf etmek saçmalıktan başka birşey değildir benim gözümde. hataları var hem de hepimizin çok kızdığı hataları var ama insan düşündükçe ve hatta işyerinde o yaşta beraber çalıştığın gençleri ve o gençlerin yaptığı hataları gördükçe kızmaktan vazgeçiyor. üzülüyor ama kızamıyor. eğer sağınızda solunuzda 21-25 yaş arası gençler varsa ardaya kızmadan önce o gençlere bakın. bunlar genç arkadaşım bu adamların kanı bizimkinden çok daha hızlı akıyor. kusura bakmayın ama 85'den sonra doğan arkadaşların hayata bakışı doğup büyüdükleri ortam bizlerinkinden çok çok farklı. evet aramızda 2-3 yaş var ama biz tam ortada kalmış bir nesiliz. ne tam eski olabiliyoruz ne tam yeni. ama onlar tam anlamıyla yeni nesil. o yüzden bırakın çocuk gittiği yerde mutlu mesut olsun. onu galatasaraylı eski futbolcu olarak değil galatasaray taraftarı bir futbolcu olarak görün.
    arda'yı en olmadık zamanda kaptan yapanlara sorun bütün bu olayların hesabını. o yaşta bir çocuğa kaldırabileceğinden fazla yük yüklerseniz zor kaldırır o yükü. biz bile işyerinde bir nevi takım kaptanlığı yaparken ne kadar zorlanıyoruz 30 yaşımızda olmamıza rağmen. o yüzden kızmadan önce bir düşünün. hadi daha genç kardeşlerim kızıyorlar anlıyorum ama yaşını başını almış arkadaşlarımın, büyüklerimin kızmasına anlam veremiyorum.
    ha şunu da ilave edeyim. evet çocuk futbolcu hem de iyi futbolcu ama karakteri de sağlamdı, özgüveni vardı. hangimiz mlade boleslav maçında o pozisyonda herkes vur vur diye bağırırken o kadar akıllı bir gol atabilirdi?
    son not: insan en çok sevdiğine kırılır. arda turan en çok bizlere kırıldı ve giderken de bizleri inanılmaz kırdı ama işte hepsi bu kadar. uzatmanın manası da yok artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın