resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7806
    kendisinin ne kadar galatasaraylı olduğunu anlamak için olaylı fener derbisinden sonra semih şentürk ve çubuklu tosun için medya karşısında söylediklerine bakmanız yeterli olacaktır. bugüne kadar kaç tane galatasraraylı futbolcu direkt hedef göstererek isim vererek o şekilde konuşmuştur. o konuşurken hepinizin yağları erimiştir eminim. kardeşim bu adam galatasaraylıdır. sen o gittiği için ona kızamazsın, en fazla üzülebilirsin ama kızamazsın. kaldı ki bir daha hangi futbolcuyu satsa belki kulübün rüyasında bile göremeyeceği bir transfer ücreti ile gitti. neymiş de ayrılma zamanı yanlışmış. daha önce gitmek istediğinde gönderecekti o zaman yönetim.

    bu kulüpten en büyük efsanemiz metin oktay da yurt dışına gitti. belki o gittiği dönemde daha büyük tepkiler aldı bilmiyorum ama şimdi geriye dönüp baktığınız zaman galatasaray diyince akla gelen ilk isim taçsız kral.

    kendisinin çubuklu tosun ile diyaloğundan rahatsız olanlar var. peki soruyorum ne yapmalı bu adam. sen iş yerindeki çok samimi bir fenerli arkadaşınla hergün aşık atışması gibi fener-cimbom kapışması yapıp yaka paça kavga mı ediyorsun. hayır öyle yapmıyorum dediğini duyar gibiyim. ee hal böyleyken, bu kadar göz önünde olan adamlardan bunu yapmalarını nasıl bekleyebilirsin. kaldı ki, bir galatasaraylının iyi arkadaşları kesinlikle fenerbahçeli olamaz diye bir şey mi var. sanane. eminim adamın bu durumun şikayet edenlerin çoğunun kankası fenerbahçelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın