resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 524
    son dönemde basın önünde sıkça karşımıza çıkan prensimiz...

    sevilla'nın gelecek sene için ilgilendiği haberleri düştü bugün basına. aslında çok yeni bir ilgi değil sevilla'nınki. bana kalırsa gidip ilk 11'e doğrudan girebileceği bir klüp olduğundan dolayı tercih olarak da doğru yer olur.

    sorulması gereken ana soru şu olmalı. arda galatasaray'a daha ne katabilir? arda galatasaray'dan daha ne kadar şey öğrenebilir? eğer bu iki sor için de cevap "minimal düzey" ise arda hiç beklemeden galatasaray'ımıza para kazandıracak şekilde avrupa'ya gitmeli...

    eleştirenler olabilir ama son dönemlerde arda'nın futboldan giderek uzaklaşması ve başka olaylarla basına yansıyor olması, onun da kafasının karışık olduğunu düşündürdü bana. bence bu senenin sonunda şöyle 15-20 milyon arası bir bedelle avrupa'ya transfer olursa bence her iki tarafta kazançlı olacaktır. arda kolayca elden çıkarılacak bir oyuncu değildir ve bu taraftarın en sevdiği oyuncudur. fakat galatasaray'ımızın ismini farklı bir şekilde temsil etmek arda'nın da zevkle yerine getireceği bir misyon olacaktır..

    sözün özü bence arda artık avrupa'ya gitmeli ve bizi farklı bir şekilde temsil etmelidir...

    entry bitmeden gelen edit: bu şahsi bir fikirdir. bu entrynin tüm sorumluluğu şahsıma aittir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın