• 5720
    moderasyonuna laf atan yazarlarını "3 temmuz'dan beri" söz öbeğiyle cümlelerine başlayan aykut kocaman'a benzettiğim sözlüktür. aykut kocaman puan kaybedince nasıl 3 temmuz diyosa, sözlükte ilgi yok denince hemen moderasyon. yazma kardeşim yarak kürek entry*. arkadaş sizin hiç mi hatanız yok, bi bakın bakalım entryleriniz neden siliniyor ? ama yok, siz hepiniz birer ssg'siniz, sözlük formatını yaladınız yuttunuz, bi de parayı kırdınız sözlükten.

    burdaki moderasyon sözlüğü nasıl daha güzel, kaliteli, okunaklı hale getiririz diye çalışıyor. ve bu iş için de gönüllü olarak, en değerli şeylerini yani zamanlarını ayırıyorlar, işlerini de en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. ama sen ne yapıyosun, baltala anasını, bik bik etmekten başka bişey yok, akıl üretmek yok. düşünmeden yazmak gırla gidiyor ama. çünkü kafa yok. ama başka bişey olduğunda rakip taraftara bok atmak olduğunda göt oturur kafa düşünür demesini biliyosun. sen de uygulasana, çalıştırsana saksıyı, neden moderasyon bu şekilde davranıyor ?

    lan sen daha dahi anlamındaki de ayrı yazılır ne demek onu bilmiyosun, uyarınca da "amaaan be renkdaş, ne olmuş ki yazı yazdık işte" diyerek sikine takıyosun sözlüğü, oldu mu. onu okuyan kişi o de-da'nın yanlış bi şekilde yazıldığını görünce cümleyi anlamak için tekrar baştan okumak zorunda kalıyo biliyor musun? yok. neden? çünkü yazmak için yazıyosun. entrynin bir değeri yok, on tuşuna bassınlar yeter. aslansın kaplansın desinler. hiç yazdığın entry'i yollamadan bi kez de sen okuyo musun? hayır, yolla gitsin.

    takımın maçlarına yazdığın entrylere bak bi sevgili moderasyon düşmanı yazar. bak bakalım, iyi oynarken herkes manyak topçu, taşaklarını yersin. riera dünyanın en iyi sol beki olur, aldığı paralar helaldir, sonra bi bakarsın amına koyayım riera! e ne oldu? hata yaptı. emre çolak için de aynısı geçerli bu, umut bulut için de, yarın bi gün bi kamyon taşağı olan selçuk için de geçerli olacak. ama sen demezsin ki, "evet kazandık ama burak yılmaz kendini çok abartılı şekilde yere atıyo, bu kadar da hak gasp edilmez" diye. neden? çünkü fanatizm doruklarda. kazanayım da nası olursa olsun. burak başlığına bunları yaz bakayım ne olacak, anamızı klavyeyle ordan buraya sikmeye çalışırsın.

    aç bak bakayım, 2009-2010 yılındaki enrylere neler okuyacaksın. sen var mıydın o zamanlar, sözlük nasıldı ? tabii tanışır yazarlar o zamanlarda birbirleriyle, çünkü adamların yazdıkları uyuşuyor, birbirlerini tanımak için can atıyorlar. sen şimdi buluşma olsa, tanıştığın kişinin eline vermeye çalışırsın.

    he bi de dün kitap fuarına gittim, aşırı kalabalıktı yürüme yürünmüyodu.üst geçit tıklım tıklım, fuar önündeki yolda aşırı trafik vardı.

    "ne çok kitap okuyomuşuz anasını sikeyim" dedim, kitap almadan çıktım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın