resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7793
    kac defa dedim bilmiyorum. kac defa acikladim onu da bilmiyorum. en ofsaytlanan entryler listemde 20 entry'nin neredeyse yarisi arda turan'i savunan entrylerdir. arda turan basarili oldukca mutlu oluyorum. mesut ozil turkce kufur etti diye afedersiniz gotunu parmaklayanlar, arda turan'a bu sozlukte soylemediklerini birakmadilar. para icin oynuyor dediler. milli takimda prim icin oynuyor dediler. "lan salak, para icin oynasa fener'e giderdi degil mi?" dedigimizde de ofsayti yedik. futbolun takim oyunu oldugunu hala cozebilmis degilseniz, bosuna izliyorsunuz arkadasim. gidin tenis falan izleyin. sharapova'nin cigliklariyla orgazm falan olursunuz.

    gecen sezon arda gittigi icin sampiyon oldugunu sanan gerizekalilar**** acaba play-off'ta arda'yi aradigimizi gormediler mi? gecen sezon kulup baskanindan tutun, teknik direktoru, yardimcilari, yanilmiyorsam saglik ekibi, ilk 11 oyuncusunun 9 tanesi, 25 kisilik kadronun yaridan fazlasi degisti. abdurrahim albayrak geldi. fatih terim geldi. taffarel geldi. umit davala geldi. hasan sas geldi. selcuk inan geldi. eboue geldi. elmander geldi. muslera geldi. ujfalusi geldi. engin geldi. ve sen kalkmis, arda gitti sampiyon oldu bak goruyon mu :)) ekih ekih. diyorsun? gidenlerden bahsetmedim. istiyorsaniz onlari da siralayalim, adnan polat gitti. beceriksiz teknik direktorler gitti. mustafa sarp gitti. baris ozbek gitti. pino gitti. bunca degisime ragmen en buyuk payin, ya da one cikmasi gereken seyin arda'nin gidisi oldugunu dusunuyorsan bir git allahini seviyorsan.

    arda, en zor zamanimizda degil, en iyi zamanimizda gitmistir. neden? yukarda saydigim sebeplerden dolayi. yukarda gelenler ile gidenlere baksaniza. hangi akilsiz gitmek ister? arda da akilsiz biri olmadigina gore gitmesi gerekiyordu ve gitti. buna takimi satmak deniliyorsa, en guzel satisi bu olsun. arda tum guzellikleri birakip, cok daha zor bir lige, cok daha zor bir takima, baska bir ulkeye gitti. yillardir hem havalara cikarip hem de yerin dibine soktugumuz bir adam icin cok mu kolaydir acaba ispanya'ya gitmek? sanmiyorum. ama cok sukur hem taraftari, hem galatasaray'i hem de kendini utandirmadi. galatasaray asigi birini galatasaray'dan koparmak icin her yola basvuran medya, fenerbahce ve taraftari yetmiyormus gibi sozde taraftar da elinden geleni yapti, hakkini yememek lazim. bu adam 2008'de gitmedi, 2009'da gitmedi, 2010'da gitmedi, 2011'de gitti. sampiyon olduk gitmedi. 3. olduk gitmedi. 5. olduk gitmedi. 8. olduk yine gitmiyordu. 2008'den sonraki en iyi zamanda gitti. en guzel ortamda gitti. hala "en kotu zamanimizda gitti hainn yea :((" diyen varsa ben bir sey demiyorum.

    arda'yi her zaman her yerde savunurum. onun hatasiz biri oldugunu savunmuyorum. bu kadar acimasiz yazarlar varken birileri de onu savunmak zorunda. sozlukte toplu halde arda ovulurken de, toplu halde tum gecmisine kufurler, hakaretler edilirken de hep savundum. fanboy diyin, fangirl diyin, ne bok diyorsaniz diyin.

    kimisi sozlukte prim pesinde, kimisi twitter'da geyik...

    arda birgun insallah gelecek. kadikoy'e gitmesini soyleyenler de vapura binip kadikoy'den kombine alarak "aziz baskan, aykut kocaman" tezahurati esliginde takimina destek cikar.

    soyleyeceklerim bu kadar hakim bey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın