resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7788
    adama topaç muamelesi yapılıyor. şaka gibi insanlar var. bu adam hep dedi, "ben avrupa'da oynamak istiyorum" diye. hep de diyor, "ben galatasaraylıyım" diye. bu mu topaçlık? gidin ultraslan'dan mülhem hırsınızı, öfkenizi, egonuzu başka yerde tatmin edin.

    arda turan ispanya'nın en köklü kulüplerinden birine gitti, yardırıyor. atletico madrid'in falcao ile beraber en kilit isimlerinden biri konumunda. kimse kusura bakmasın da, kendisi stoke city seviyesinde falansa merak ediyorum amrabat ne seviyesinde? championship seviyesinde herhalde. zira birisi son uefa şampiyonunun kilit oyuncusu, öbürü daha meçhul.

    arda turan galatasaraylıdır ve çok da iyi bir oyuncudur. avrupa'nın önemli kanat oyuncularındandır. galatasaraylı olmasından dolayı gurur duyacağınıza, halen tutmuş "yakınından geçmesin kulübün" diyorsunuz. fatih terim bu takımı bırakıp fiorentina'ya giderken de öyle diyor muydunuz? ya taçsız kral palermo'ya giderken? hakan şükür, tugay? arda ne yaptı size çok merak ediyorum. ne bu çekememezlik.

    ne diyelim. attığı her gol buralarda birilerinin kalesine giriyor aslan cimbomlu'nun. yürüyedur. bir gün buralara döneceksin, parçalıyı tekrar giyeceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın