• 230
    elazığspor – galatasaray : 0-1 elazığ panteri melo !

    elazığ’ın sponsorunun ismini yazmıyorum, biraz önce hesabıma baktım bana bir para indirdiklerini görmedim. isterlerse hesap numaramı dm’den gönderebilirim.

    maçın değerlendirmesini 30. dakikadan itibaren yapabileceğim. istanbul trafiğine kurban gitti ilk 30 dakika. yazı kısa olacak doğal olarak.
    devrenin son 15 dakikasında gördüğüm, galatasaray takımı çok yavaş oynuyordu. elazığ kapanmıştı galatasaray’ın her rakibi gibi. ama takım pas yapıyor, orta kesiyor falan ama o kadar yavaştı ki bunlar.

    ikinci devrenin başında melo ve amrabat orta sahada biraz tempoyu yükseltti, gol geldi. bu tempo artışı öyle aman aman bir artış değil ha, olsa olsa %10 kadar bir artış.

    fatih terim yine canının istediği kadroyu çıkardı. hoca diyor ki: ( bu ara hocaya çok fazla tercümanlık yaptım. bana dese ki “söyle capo doğru mu?” derim ki “hoca bir düşüneyim, ben samet’e benzemem”. ) benim önemsediğim yer avrupa. biz avrupa’da hangi kulvarda olursa olsun yürüyeceğiz. bu oyuncuların hepsi bana sezon sonuna kadar lazım. elazığ maçında da rotasyon yapmayacaksam nerede yapacağım. simültane tane tercümesi bu şekilde. beğenmeyen varsa engin günaydın’a sorsun.

    galatasaray bir dolu pozisyona girdi. yekta ve emre çolak önemli pozisyonları harcadı. normaldir, goldür kaçar.

    elazığ durup dururken maça penaltıyla ortak oldu. ikinci devre pozisyonu yok adamların ama penaltı kazandılar. muslera atıldı. 3 oyuncu değişiklik hakkı da kullanılmıştı. aklıma ilk gelen kaleye melo geçsin oldu. twit de attım. bazıları eldivenleri giyerken gördüğümü zannedebilir ama digiturkplay 1 dakika geç veriyor be abicim. amk, nelerle uğraşıyorum sanki kendimi kanıtlamam lazım.
    neyse, melo uçtu penaltıyı kurtardı. penaltı kurtarılmaz kaçırılır iddiamın kanıtı lan bu.

    maç bitti ve goygoy başladı. sanırım kulüp elazığ panteri melo diye tişört yaptırmaz. lütfen yaptırmayın. ama kaleci eldivenli melo tişörtü olur.

    öğretmenler günü kutlu olsun.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın