resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1217
    büyük kaptan, doğum günün kutlu olsun. ne zaman adını ansam, bir yerlerde görsem aklıma gelen tek görüntü uefa finalinde kolu sarılı haldeyken suratının ifadesi. o hırs, o azim, o istek dünya'da başk kimsede görülmemiş ve bence görülmeyecek bir bütünlüğün simgesi. yeri geldi kavga etti, sakatlandı, kaşı gözü açıldı ama hiçbir zaman o hırsı, isteği bitmedi. gs'de kaptanlığı almış en doğru insanların başında gelir. mücadele azmi, hırsı ve lider kişiliği ile yıllarca takımı sırtlamış ve o üstün başarılara imza atmasında takımın öncüleri arasında olmuştur. çok mükemmel bir yeteneğe sahip olmamasına rağmen bu özellikleri onu takımın vazgeçilmezleri arasına almış ve yıllarca kaptanlığı bırakmamasında büyük rol oynadı. milli takımda tam tamına 123 kere forma giymiş bir aslandır o.

    takıma bu kadar yarar sağlamış, yıllarca kaptanlığını yapmış bir insanın bu denli takımdan dışlanması da ayrı bir olaydır. bir çok insanın ağzına bakılıp, yalakalığının yapıldığı bu ülkede kaptan gibilerinin değeri hiçbir zaman bilinmedi ve bilinmeyecek. yanlış hatırlamıyorsam " gs efsanelerini anıyor" etkinliğinde de kendisi ödüllendirilmemiş ve bu olaya dahil edilmemiştir.

    gerçek gs'lılar seni ve emeklerini hiçbir zaman unutmayacak ve yeni nesillere mümkün olduğunca hatırlatacak büyük kaptan. doğum günün kutlu olsun. nice gs'lı yıllara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın