• 11310
    (u: yöneticilerimiz sedat doğan, emir sarıgül ve oyuncularımız emre çolak ve sercan yıldırım'ın 24 kasım öğretmenler günü dolayısıyla validebağı mustafa necati bey emekli öğretmenler huzurevi'nde emekli öğretmenler ile bir araya gelmesi)

    "buraya belki kısa bir ziyaret yaptık ama bizim esas amacımız 500 yıllık bir okuldan doğmuş olan galatasaray kulübü'nün öğretmenlerimizin sorunlarına dikkat çekmesidir. toplumun sizin haklarınızı ödemesi kolay değil. hocalarımızın ne kadar değerli olduklarını topluma anlatabileceksek eğer biz çok mutlu olacağız"

    sedat doğan

    "takımın en genç oyuncusuyum. öğretmenlerin bizim hayatımızdaki yeri çok başka. hepinizin ellerinden öpüyorum. burada olmaktan dolayı çok mutlu olduk. hepinize çok teşekkür ediyorum"

    emre çolak

    "burada olduğumuz için heyecan duyuyorum. lise hayatımı yeni bitirdim. okul hayatımı çok özlüyorum. sizlerin hakkını asla ödeyemeyiz. sizleri bir sene boyunca sırtımızda taşısak azdır"

    sercan yıldırım

    helal olsun benim kulübüme, boşuna demiyoruz galatasaray türkiye'dir diye. yalnızca sporda değil bu ve benzeri sosyal sorumluluk projeleri ile unutulan değerlerimize sahip çıktığı için ve son ziyareti olan 24 kasım öğretmenler günü ziyareti için bir öğretmen çocuğu olarak çok teşekkür ederim galatasaray'ım.

    "bence galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım."
App Store'dan indirin Google Play'den alın