• 385
    ne derbiler ne braga cluj maçları bu kadar heyecanlandığım sadece şampiyonluk maçlarıydı işte bu kadar önemli benim için. maça girmeden kuzey tribünü önlerinde boyunlarında galatasaray atkıları olan ancak tipten kaybetmek suretiyle ingiliz oldukları belli olan 8-9 kişilik grupla karşılaştık.kaybolacak başka yer bulamadılar sanırım.ayrıca kafa güzel galiba ingilizce konuşa konuşa gittiler allahtan dayak gibi bir olay olmadı.

    sahaya ilk çıkan manchesterlılar oldu tabi ki o ana kadar tam dolu olmayan stattan beklenmeyecek performansta ıslık sesleri skorboard'da rakip taraftarın gösterildiği saniyedeki uğultu...her zamanki olaylar.

    takım ısınırken futbolcuları tek tek çağırma sırasında en çok elmander tribünleri coşturdu maç içinde melo'nun yaptığını elmander maç başlamadan yaptı ve bence tribünleri maçın atmosferine sokan şeylerden biri de buydu.en azından bende bu etkiyi yarattı.

    koreografi çok öenmli değildi çünkü daha iyisi yapıldığı zaman bir işe yaramadığı da olmuştu.klasik olarak ultraslan marşı söylendi kısaca.bu sefer cluj ya da braga maçlarından birinde kullanılan onlarca ultraslan bayrağı yoktu tabi bu açık güney tribünündeki dev bayrakla halledildi.bu en garibi çünkü ultraslan bayrağı yaptıracağına galatasaray bayrağı al.

    pegasus alt ilk yarı tezahürat olarak fena değildi yine uyutan besteler söylendi ama bu sefer taraftar çoşkuyla aldırmadan eşlik etti.pegasusu üst ve kapalı üst ıslıkları başlatan bölgeler oldu güney tarafını duyamadığımız belirteyim çünkü güneyinde çok etkin olduğu söyleniyor.ancak özellikle 2. yarıda bazı hatalar yapıldı maçın durduğu anlarda yoğun ıslıkların olduğu, baskı kurulacak en doğru zamanda beste girildi ve o an mahvedildi.bu bir kaç kez tekrarlandı.bir de manchester korner kullanırken ''saldır galatasaray '' diye bağırıldı ki bu en kötüsü sanırım.bütün tribünleri göz önüne alırsakta top kayıplarında küfürler uğultular yine yükseldi.bari bu maçta olmasaydı...

    yedek, tecrübesiz denen takım bu atmosferde hata yapmadan dakikalarca pas yapabildi.forvet ve kanatlar çok iyi işler yaptı neyse ki başarılı olamadılar.ciddiye alınmasalar bu hatayı kötü ödetebilirlerdi.unutulmamalı ki wayne rooney de bir zamanlar bu takımın genciydi.ve emin olun bu 18 yaşında diye dalga geçtiklerinden takım kurup süper lige soksan şampiyon olur.*

    pek çok kişi hamiti ve meloyu beğenmiş ben buna pek katılamayacağım.hamit'in bazı pozisyonlarda hızımızı kestiği kanısındayım melo gol öncesindeki pozisyon haricinde yapması gerekenleri yaptı ama ciddi hatalar da yaptı.geçen seneki melo henüz görünürde değil.ama riera baya iyiydi pozisyonlara girmeler kaçmalar bacak arasından attığı pas vardı ki o pozisyon golle noktalansa maçın adamı olurdu.

    ve son olarak maçı kahvede izlyen bir abim ''niye bağırmadınız olm'' gibilerinden bişeyler söyledi bu tamamen starın i...eliği bizim hiçbir suçumuz yok.

    renktaşlarımızın yükledikleri

    edit:swfler silinmiş
App Store'dan indirin Google Play'den alın