• 11186
    "dürüst olmam gerekirse şu anda beklediğim amrabat sahada değil, mutlaka daha da iyiye gideceğini düşünüyorum. çok kolay değil, yeni bir ortam, yeni sistem, yeni teknik direktör ve arkadaşlar... benim kalitem genelde bire bir yakaladığım zaman ortaya çıkıyor ama bu dönemde çok fazla bire bir yakalayamıyorum. maç oynadıkça, hocam bana şans verdikçe muhakkak bu kalitemi daha fazla ortaya çıkartacağım."

    "transferimde önemli bir rakam ödendi, o yüzden ister istemez taraftarların, camianın beklentisi çok yüksek. yapmam gereken benim için ödenen paranın karşılığını verebilmek. galatasaray'da oynuyorsanız bu tarz baskılara da alışmak gerekiyor. benim yerime bir genç oyuncu da oynayabilir. bu sebeple bu tarz baskılara alışmak lazım"

    "çok zor bir maç bizleri bekliyor, manchester united çok kaliteli ve çok güçlü bir takım. ancak biz de bir yerlere gelmek istiyorsak; bu maçı da kazanmak zorundayız. şampiyonlar ligi'ni değerlendirirsek genel olarak şansızdık. ne olursa olsun şu anda 4 puanımız var ve şu anda her şey bizim elimizde. manchester united de bildiğiniz gibi son maçında norwich'e kaybetti. biz bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız ve bu son şansımızı iyi değerlendireceğiz"

    nordin amrabat
App Store'dan indirin Google Play'den alın