• 139
    alınması gereken zor maç.

    taraftar olarak lütfen aşağıdakileri gidecek olan tüm dostlarımızla, arkadaşlarımızla paylaşalım. bu konu vatan görevi kadar önemlidir.
    20 kasım 2012 son sözümüzü söylemedik arama konferansında özetle değerli yazarlar aşağıdaki konuları öne çıkardılar.

    a. o gün kımızı giyileceği açıklandı. lütfen kırmızı giyelim hafta içi işe giderken kırmızı malzemeleri yanımıza almayı unutmayalım.
    b. 20 kasım 2012 tarihindeki tarihi maçta top rakipteyken tüm stat ıslıklamalı o an tezahürat yapılmamalı, ıslıkla rakip ve hakem baskı altına alınmalıdır. top rakipteyken islık konusu çok önemlidir.
    c. tezahüratlar özellikle bu maç için mutlaka 4 tribün ile birlikte yapılmalı. özellikle avrupa avrupa duy sesimizi, eski günlerdeki sarı, kırmızı, şampiyon, cim bom bom veya cimbomum benim ve milyonlarca taraftarın yan yana vs gibi stadın 4 tarafı ile birlikte söylenecek bestelere bu maç için ağırlık verilmelidir.
    d. takımımız korner atarken veya serbest atış kullanırken tüm taraftarlar rakibi heyecanlandıracak oyuncularımızın adrenalini yükseltecek seviyede oooooooooooooo sesini yükselterek çıkarmalıdır.
    e. özellikle güney tribün doğu ile birlikte hareket etmelidir.
    f. pegasus ve güneyde taraftar kesinlikle oturmamalı son ana kadar takım her ne olursa olsun desteklenmelidir.
    g. prekazi’nin xamax maçında söylediği konuya dikkat; “rakip oyuncular ısınmak için sahaya çıktıklarında taraftarı görünce ayakları titredi” taraftar en geç saat 21.00’de stada davet edilmeli, rakip ısınmaya çıktığında rakip ıslık ve yuh sesleriyle korkutulmalıdır. o sebeple 21.00 de maçta olmalıyız.
    h. yenik duruma düşersek “ her zaman her yerde en büyük cimbom” ve bizler inandık sizde inanın bu maçı bizim için alın bestesi yapılmalı. aynı şekilde ilk yarı yeniksek bu şekilde takım içeri gönderilmeli, ikinci yarı başlarken de aynı şekilde ve ardından rerere rarara söylenmelidir.
    ı. mümkün olanlar yanlarına yüz boyası alsınlar tüm kırtasiyelerde var. :)
    i. rakibe ve hakeme taraftar olarak maçı istediğimizi göstermeliyiz. taraftar tek yürek olmalıdır.
    j. takım topu her kaptığında her seferinde önce yoğun alkış yapmalıyız ardından kısa süreli rererere söylenmelidir. oyuncularımızı sevdiğimizi göstermeliyiz.
    k. oyuncularımız hata yaptığında ah ve vah sesi çıkarmamalıyız.

    (bkz: son sözümüzü söylemedik)
App Store'dan indirin Google Play'den alın