resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 2208
    kendisi benim hemşerimdir. iskenderunludur. oturduğumuz mahalle ile selçuk inan'ın doğduğu ve futbola başladığı yer olan karaağaç beldesi arasında sadece bir yol vardır. futbola başladığı takım olan karaağaçspor'da birkaç arkadaşım oynamıştır. ve belirli bir süre anadolu'nun bazı takımlarında da oynamışlıkları vardır. iskenderun'dan yetişen ve 3 büyüklerde oynayanlardan birisi de ismail köybaşı'dır. o da iskenderunludur ama selçuk inan gibi karaağaçspor'da değil de iskenderunspor'da futbola başlamıştır.

    selçuk inan'ı başlarda bilmiyordum. ta ki manisaspor akabinde trabzonspor'a transfer olduğu zaman küçük çaplı bir araştırmayla karaağaçspor'da yetiştiğini öğrendim ve bir kez daha gönül verdim bu adama. karşımdaki mahallenin yetiştirdiği; belki de yetiştireceği en önemli futbolcuydu. üstelik aşığı olduğum takım galatasaray'a transfer oluyordu. iskenderun'un ve karaağaç'ın insanı naiftir. mütavazidir. tıpkı selçuk inan gibi. özellikle karaağaç bölgesinde yaşayan insanlar pek sıcakkanlıdır. çok arkadaşım vardır bu bölgeden ve kimisi de selçuk inan'ın akrabalarındandır.

    şahsım adına söylüyorum kendisi bize allah'ın bir lütfudur. böyle bir yetenek kolay kolay yetişmez. hem insan olarak hem de yetenek olarak belki de son 15-20 yıldır kulübümüze kazandırılan en önemli yeteneklerden biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın