resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1203
    umarım başarılı olur, olmasa da abdullah avcı gibi birkaç sene takımın başında kalsın yeter. ama zor geliyor tanıdığımız, karakterini bildiğimiz bülent'i düşününce. çünkü bülent sistemin adamı değil, o cesur yürek..

    galatasaray'dan kovulması da bu yüzden oldu. en zor zamanda elini taşın altına koymaktan kaçan efsanelerimiz, işleri kuralına göre oynayıp şu an milletvekili bile oldular. (kralı da suçlayamıyorum. görevden kaçarken çok da haksız değildi, o ara takıma hoca değil resmen adnanlara sıkılacak mermilere siper aranıyordu) bülent en bitik dönemde kulübü için görevden kaçmadı. beklendiği gibi ipi kısa zamanda çekildi. ama bülent giderken bile hala bildiğimiz bülentti. iki hafta fazla görevde kalmak için 20 küsur yıllık efsanesini şımarık bir brezilyalıya yedirmedi *

    biz galatasaray taraftarları, altyapıdan gelen oyuncuyu severiz. biz futbolu bizde bırakmış, oynarken efsane olmuş, ondan sonra başımıza gelmiş hocayı severiz. hep istikrar diyoruz ya, ilerde fatih terim galatasaray'a ceo ya da futbol şube sorumlusu olduğunda, bülent bize geri dönüp hoca olsun istiyorum. (evet işlerin öyle yürümediğini ben de biliyorum) yolun açık olsun kaptan. bir sen bir de tugay kerimoğlu, bizim kuşağın gönlünde hep farklı bir yerde olacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın