• 291
    fenerbahceli veya herhangi bir takimi tuttuguna dair somut kanit olmayan önder. cikip ben fenerliyim dese yine inanmam. bu harika insani fenerbahce gibi bir camiaya yakistiramam.

    her ne kadar kendisine laf sokmak, kendisini seviyor olmaktan daha cok prim yapiyor olsa da, ben kendisinden nefret edip modaya uyamiyorum. kendimi o'nun evinde misafirmisim gibi hissettim hep. bu kadar cok sevdigim birisini nasil kiyip elestirebilirim ki?

    ölmus, topragin olmus. geriye cansiz bedeni ve milyonlari her 10 kasimda uzen mezari kalmis. o zamanki politikalar o zamana göre cok uygundu. simdi akla ters gelebilir. yillar gectikce belki de bugun yasanan hayati komik ve sert bulacagiz. anlamsiz gelecek. 50-60 yil önce avrupa'nin göbeginde ölmus 52 milyon küsür insani unutacagiz.

    kendisinin hayalindeki turkiye eminim su an hayal ettigi gibi degildir. icinde hep bir guven sorunu varmis ki, genclige hitabe, nutuk gibi seyler yazmis. farkli bir insanmis ataturk. gunumuzde kendisine yapilan nankörlugu o zamandan görmus.
App Store'dan indirin Google Play'den alın