resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1974
    italyanlar dövünmeye başlamış

    --- alıntı ---

    burak italya'yı salladı

    la gazzetta dello sport’ta pizzaro ile birlikte şampiyonlar liginde “haftanın oyuncusu” seçilen galatasaray’ın golcüsü burak yılmaz’ın geçen sezon trabzonspor’da 33 gol attığı hatırlatıldı ve “kapak olmayı hak ediyor” yorumu yapıldı. ayrıca hamit altıntop içinde aynı gazete “süper asistçi” dedi.

    geride bıraktığımız “şampiyonlar ligi” haftasını yorumlayan italyan la gazzetta dello sport spor gazetesi bayern münih’in perulu yıldızı claudio pizarro ile birlikte cluj filelerine üç gol bırakıp hat-trick yapan galatasaraylı burak yılmaz’ı göklere çıkartarak “kapak olmayı hak ediyorlar” yorumu yaptı.
    gazete ayrıca burak yılmaz’ın değerinin 13 milyon euro olduğunu ve avrupa kulüplerinin bu golcüyü almamakla pişmanlık yaşamaları gerektiğini yazdı.

    avrupa’da üç gol atan iki bombacı burak yılmaz ve claudio pizzaro’nun “şampiyonlar ligi” ne renk kattıklarını ve haklı olarak ön plana çıktıklarını hatırlatan la gazzetta dello sport gazetesi, ayrıca ibrahimoviç ve lahm ile birlikte hamit altıntop’un asistleri ile süper oynadığına da değindi.

    lazio'ya eleştiri
    öte yandan devler ligi'nin 4. haftasında oynanan maçları değerlendiren la gazzetta dello sport editörü giulio di feo, sezon başında ödeme planında yaşanan sorun nedeniyle burak yılmaz'ı almayan lazio başkanı claudio lotito'yu eleştirdi. di feo, "lotito, şu anda ingilizler'in büyük paraları gözden çıkardığı hat-trik'çiyi 5 milyon euro'ya almadığı için ağlıyor mudur?" ifadesini kullandı

    --- alıntı ---

    http://www.radyospor.com/...k-Italya-yi-salladi-
App Store'dan indirin Google Play'den alın