• 9
    9 kasım 2012 tarihi itibariyle performansı yerlerdedir.

    hemen her maç 2 ila 4 sayıda rakibe net pozisyon vermektedir. genelde %90 gol yemektedir.

    ulfa sakat, melo formsuz, engin cezalı, elmander bir var bir yok derken defans hattımız tel tel dökülmekte. son 3 galibiyet sonrası bunları görmek ve sorunları çözmemiz gerekli.

    geçen yıl takımın defans gücü oldukça iyi durumdaydı. ulfa semih iyi bir ikiliydi. elmander ve engin rakibe ilerde baskı yapmaktaydı ve melo formdaydı. bu yıl ise maalesef durum iyi değil. sağ bek eboue ve sol bek balta/riera kabul edelim sürekli hata yapmakta, aynı durum stoperler içinde geçerli. ligin başında sağ bek ve sol bek alalım diyen yazarlar son derece haklı çıktılar.

    ve kasım 2012 çok kritik bir ay. ocak 2013 ayında defansın toplaması lig için anlamlı ancak şl için takımın defans sorununu çok ama çok acil çözülmesi gerekli.

    7 kasım 2012 cfr cluj galatasaray maçında ise diğer ilk 3 şl maçının olduğunun aksine olmayan şans bu kez yüzümüze güldü. daha önce kaçırdıklarımızı attık. ancak gene rakibe pozisyon verdik. gene verdik. vermeyelim :(

    sadece hamit, amrabat ve burak'ın toplam maliyetini çıkarmak için şl çok önemli. bu kadar yatırım yaptık ancak defans hattımız iyi tasarlanmadı + sakatlıklar ve cezalar planlanmadı. yönetim tüm riskleri masaya yatırmalı. durumdan ders çıkarmalı. fatih hoca ve hasan şaş defansın kulağını çekmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın