resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1946
    açık ve net, türkiye'nin en iyi forveti.

    bak arkadaşım, bitiricilikse söz konusu olan. bir milan baros değil, kabul. pres konusunda bir umut değil, kabul. orta sahaya elmander kadar destek vermiyor, kabul.

    hepsinin önemi var. ama gol atmadığın sürece bir manası yok, gol atmak için ise pozisyona girmen lazım. bu adam türkiye'de en rahat pozisyona giren forvet. evet, saç baş yolduruyor, çok gol kaçırabiliyor. baros olsa o pozisyonlarda türkiye liginde 40 gol atardı belki. ama sorun şu, baros o pozisyonlara giremez arkadaşım. umut da giremez, elmander de.

    adamda inanılmaz bir hırs var, inanılmaz bir çapraz koşu becerisi var, inanılmaz bir topsuz alan görüşü var. herifin bitiriciliğine laf ediyoruz ama burak seviyesinde bir forveti gerçekten yurtdışından 10 milyon euro'dan aşağıya getirebilir misiniz? ben sanmıyorum. yanında futbolcunun alacağı 3 milyon euro veya üzeri paraya hiç değinmedim bak.

    bu adam hava toplarında yeteneksizdi. gerçekten öyleydi, kabul ederim ama 7 kasım 2012 cfr cluj galatasaray maçında kafayla attığı gol tesadüfi bir gol değil. evet 10 kere vursa 1 kere atardı belki, ama bu tesadüf olduğu anlamına gelmiyor. topa yükseliş şekli, topa vurması, hava toplarında da bir şeyler kaptığını gösteriyor. bundan sonra geliştirmesi gereken şey ise hava toplarında pozisyon almayı ve zamanlamasını geliştirmek.

    bütün bunlara rağmen, hava toplarındaki eksikliklerine rağmen. bu ülkede şu an top koşturan en iyi forvet.

    rakip taraftarların burak yılmaz'a sallaması çok normal. kendimi yerine koyuyorum onların, ben de sallardım arkadaş. düşünsene bi' bizim altyapıdan çıkıp kaybolan cem sultan beşiktaş'a gitsin, tutunamasın. burak gibi dolaşıp trabzon'a gelsin, oynasın, kral olsun. fenerbahçe alsın, herif sallamaya devam etsin. ben sallardım arkadaş. yalan yok. ama sen bu kulübün taraftarısın, türkiye'nin en iyi forveti elinde. sen gidip ne yapıyorsun? herife sallıyorsun, herif de sallıyor golleri bi' yandan. sen hala sallıyorsun. ilginç kafalar bunlar. gerçekten.

    gol kaçırdığında triplere giriyor diye laf ediyorsunuz, tepki vermese ruhsuz diye söveceksiniz. yarın öbür gün messi gelse umut daha çok pres yapıyordu, ronaldo gelse çok bencil oynuyor diyeceksiniz. ne istediğinizi kendiniz bilmiyorsunuz ki daha.

    siz sallayın arkadaş, ben bu çocuğa çok güveniyorum. hırsına, kendini bu kadar geliştirmesine hayranlık duyuyorum. selçuk hiç gitmesin istiyorum mesela, hep bizde oynasın. semih de öyle. ama sırf eleştirmek için eleştirdiğiniz şu çocuk avrupaya gitsin de başarılı olsun çok istiyorum. evet biz de avrupa kulübüyüz bunun farkındayım. ama bu çocuk gidip başka ülkelerde esmediği sürece bıkbık konuşacak çok insan var..

    yürüyedur burak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın