resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1927
    tam anlamıyla yıldız futbolcudur. siktir lan demeden bi dinle. lokal-mokal burak türk futbolunun yıldız topçusudur. en iyisidir, en yeteneklisidir demiyorum ama yıldızıdır işte. burak hem bileğinin hakkıyla hakettikleriyle hem de galatasaray gibi bir kulübün bir numaralı golcüsü sıfatını kazanmasıyla birlikte tam bir star olmuştur. her topu istiyor, yeri gelince trip atıyor, 3 gol attığı bir maçta 4. golü kaçırınca maçın ilk pozisyonunu harcamış gibi hırsılanıp kendine kızıyor. her hareketi konuşuluyor, irdeleniyor. iyi de olsa kötü de olsa birinci sayfada hep o var. güdümlü medya kendisi hakkında her gün yalan yanlış haberler yapıyor. her deplasmanda rakip takım taraftarlarının tacizine uğruyor. günlük hayatında marjinal giyiniyor. kebapçıya gitse adı alemciye çıkıyor. bu liste uzar gider...

    "bu durum iyi midir?" derseniz "iyidir" derim. çünkü yıldız topçu rakibi ezer. yıldızın her hareketi rakibe batar, onları rencide eder. burak galatasaray'ın bir numaralı golcüsü olmanın psikolojisini şu ana kadar iyi yönetti. bundan önceki hiç bir tecrübesinde yaşamadığı baskıyı ve desteği aynı anda gören bir insan için şimdilik iyi gidiyor. galatasaray'dan önce gittiği her takımda "ya tutarsa" diyerek getirilmiş birinden bahsediyoruz. ilk kez kendisinden beklentileri olan bir kulübe gelmiş birinden bahsediyoruz.

    sevmeyeni çok, hem de çok fazla. attığı her gol rakip takımın filelerine girdiği gibi beşiktaş, fenerbahçe ve trabzonspor taraftarlarının da bir yerlerine giriyor. burak kuşkusuz türk futbolunun bir numaralı magazin objesi ve her köşe başını galatasaray düşmanları tutmuş, burak'ın bir yanlışını ve/veya kötü performansını bekliyor. burada taraftara düşen görev burak'a destek çıkmaktır. arda turan sonrası başka bir türk yıldızının tahta çıkışını izliyoruz. arda gibi kurda, kuşa yem etmeden bu başarı hikayesini desteklemeliyiz. futbolculuk kariyerinde en dibi görmüş, pek çok kez kenara atılmış, olmaz bundan denilmiş bir adam, bileğinin hakkıyla, en dipten basamakları teker teker çıkıp, krallık tahtına oturuyor beyler. desteklemiyorsanız bile saygı duyun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın