resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7741
    son zamanlarda emre colak'in hareketlerini sevmesem de bakin birkac gun once ne demis. iyi okuyun. sonra "simarik yea, bencil yea, artist yea, ne oldum delisi yea" diye elestirmeye yine devam edin arda'yi. hani milli maclarda prim icin oynadigini soyleyen seref yoksunu insanlar var ya, belki utanirlar.

    --- alıntı ---

    ''ben minik takımda oynarken arda ağabey de paf'taydı. maçlarımıza gelip bizi izliyordu. o dönemden beri aramızda çok iyi bağ vardır. o, (a) takıma çıkıp ben paf'ta oynarken de maçlarımıza gelip bana destek verirdi. yurt dışına gitmesi de bağlarımızı koparmadı. oynadığım her maçtan sonra arar, tebrik eder. oynamadığım zamanlarda da bu takımın bir parçası olduğumu, üzülmemem gerektiğini söyleyerek moral verir. ilk arabamı arda turan almıştı bana. hayatımda en mutlu olduğum şeylerden biridir bu hediye. (a) takıma yükselirsem bana bir hediye alacağını söylemişti. rijkaard zamanında da ilk kez (a) takımla sezon başı kampına çağrıldıktan sonra bana bir araba hediye etti. arda ağabey aynı zamanda saha içindeki idolüm. yetenek olarak da beni ona benzetiyorlar. arda ağabey sadece bana değil, tüm genç oyuncularla çok yakındı ve herkes için örnekti. yardım eder ve bunu da severek yapardı. şimdi ben de arda ağabeyden gördüklerimi, altyapıda oynayan ve (a) takım forması bekleyen arkadaşlarıma yapmaya çalışıyorum. inşallah ben de onun gibi altyapıda oynayan arkadaşlarımıza destek verebilir, örnek olabilirim.''

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    hayatımda unutamayacağım maç denizli belediyespor karşılaşmadır. ilk resmi maçımdı ve ali sami yen'deydi. dolayısıyla ali sami yen'in çimlerine de bir maç sırasında ilk ayak basışımdı. türkiye kupası'nda karşılaşıyorduk denizli belediyespor'la. o gün rahat bir maç çıkarıyorduk. yanılmıyorsam 2-0 öndeydik. o andan sonra rijkaard beni oyuna aldı. bir penaltı, bir de frikikten iki gol attım, ikisini de arda abi sayesinde attım. ilk maçını oynayan genç bir oyuncunun hem penaltıyı hem de frikiği kullanması beklenmezdi. ancak arda abi iki pozisyonda da topu getirip, "sen atacaksın" dedi. hatta penaltıyı barış özbek kullanacaktı. o sırada arda abi gitti topu elinden aldı, bana getirdi. kısacası arda abi bana pas vermeden resmen iki asist yaptı o maçta (gülüyor). onun sayesinde hiç unutamayacağım bir anı yaşadım.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın