• 10944
    "bence maçın galatasaray açısından en önemli faktörü yekta'nın oynaması değil. yekta, maçın kazanılmasında önemli rolü olanlardan biriydi, galatasaray'a geldiğinden beri en başarılı maçını çıkardı. ama önemli olan yekta'nın oynaması değil, melo'nun oynamaması... melo dengesiz bir adam... futbolu da bilmiyor. galatasaray'ın bir şey oynamadığı maçlarda böyle dengesiz adamları 'saldım çayıra mevlam kayıra' diye bırakırsın; o karambol içinde bir kafa atar, bir şey yapar, işe yarar. ancak 'iyi oynayan bir takım' düşünüyorsan eğer orada melo'nun yeri yok. haftalardan beri bunu söylüyorum, hatta cluj karşısında gördüğü ikinci sarı kartı, yorumlarken de "iyi oldu, deplasmandaki cluj maçını kazanma şansı doğdu" dedim. istese de oynatamayacak melo'yu...
    kayseri karşısında da sakatlıktan oynayamadı. o zaman melo'lu galatasaray ile melo'suz galatasaray'ın futbol farkı ortaya çıktı.
    oyun kurucu bir alanda kendisine görev verilen yekta aslında fevkalade dengeli bir futbolcu. sanki 40 yıldır orada oynuyormuş gibi oraya bir maçta oturuverdi. 40 yıldır oynayan emre çolak oraya bir türlü oturamazken!.. bu da yekta'nın farkı... sezar'ın hakkı sezar'a... "

    hıncal uluç
App Store'dan indirin Google Play'den alın