resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7733
    --- alıntı ---

    milli takımımız ve atletico madrid'in yıldızı arda turan, kalbinin her zaman galatasaray'la olduğunu söyledi.

    ispanya'da, radyospor'dan özgür sancar'ın sorularını yanıtlayan arda, sarı kırmızılı takımın şampiyonlar ligi'nde halâ şansı olduğunu söyledi ve "olmazsa umarım avrupa ligi'ne gelirler ve bizimle karşılaşırlar. benim için eşsiz bir maç olur" dedi.

    bana göre galatasaray başarili

    yıldız oyuncu galatasaray ile uefa avrupa ligi'nde karşılaşmalarının eşsiz olacağını söylerken; "çok iyi gidiyorlar. zaman neyi gösterir bilemem. kalbimiz, dualarımız onlarla. şampiyonlar ligi'nde 3 tane maçları var. türkiye ligi'nin de lideri, bu nedenle hiç bir sıkıntı yok. bence gruptan çıkma şansı var. kalbim her zaman galatasaray'la. bana göre şampiyonlar ligi'ndeki 3 tane maçta da galatasaray gayet başarılıydı. eğer gruptan çıkamazlarsa umarım avrupa ligi'ne gelirler. karşılaşırsak da benim için eşşiz bir karşılaşma olur".

    hamit çok büyük bir profesyonel

    milli takım'dan takım arkadaşı olan hamit altıntop için de değerlendirmelerde bulanan arda; "hamit ağabey iyi hissediyor. hamit ağabey'le telefonda konuşuyorum her zaman çok büyük bir profosyonel. çok önemli bir kariyeri var. umarım böyle devam eder".

    galatasaray, real madrid ve liverpool; transfer teklifi var mi?

    bu sezon sonunda atletico madrid'den ayrılacağı konuşulan yıldız oyuncu transfer iddialarına şu şekilde cevap verdi; "ben atletico madrid'in kontratlı futbolcusuyum. bu yüzden işim sahada topu mu oynamak. zaman neyi gösteririr. bunu göreceğiz".

    --- alıntı ---

    http://www.webaslan.com/...nsi-varSXHBQ54218SXQ
App Store'dan indirin Google Play'den alın