resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1778
    kalas, son vuruşları kötü, çok ofsayta düşüyor falan önemli değil. kalitesi ortada. görenler görüyor. iyi bir forvetin çok pozisyona giren değil, bulduğunu atan olduğunu bilen biliyor. bunları genç arkadaşlarımızın anlamasını zaten beklemiyoruz.

    bu saydıklarım futbol içinde önemli ancak hepsini geçiyorum. hiç sevmediğim ve kabul etmediğim birkaç olay var.

    olabilir, takımı sahiplenme duygusu önemli ancak bir arkadaşı hata yaptığında veya burak'ın kafasındaki oyun planından farklı hareket ettiğinde, burağın yaptığı aptal saptal, 10 yaşındaki çocuğun yapmayacağı çocuksu hareketler inanılacak gibi değil. ( bunu daha çok kendisinden yaşça küçük, kafasındaki kıdem mekanizmasında alt sıralarda gezinen oyunculara yapıyor).

    sen kimsin yahu? daha dün geldin kime atıyorsun bu tripleri. sen bu takımda en çok hata yapan adamsın, daha topu adam akıllı kontrol edemiyorsun , 1e1 kalıyorsun saç baş yolduruyorsun bi adam çıkıp sana söz söylüyor mu?

    umut da gol attı burak da. ikisinin de birbirine çok benzeyen yönleri var neredeyse aynı bu oyuncular diyebileceğiniz ve bugün umut eleştrilmiyor burak'ın duvarları çatlıyorsa bu burakın haddini bilmeden oynamasından kaynaklanıyor. bu takımı sahiplenme değil köstek olmatır. takım ruhunu baltalamaktır.

    hakkını yemeyelim çalışıyor, özverili. yalnız bu özveri ilerde bütün toplara atlayacağı, bütün şut imkanlarını egoistce harcayacağı anlamına gelmiyor. gol kaçırdıktan sonra fatih terim'e " yine kaçırdık emmioğlu" yavşaklığında bakacağı anlamına gelmiyor.

    çok şey söylemeye gerek yok. bu sene sonuna kadar mecburen kendisini izleyeceğiz.

    ha son olarak; o eli indir artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın