resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1772
    bugun gosterdiği performansı umut bulut, johan elmander ya da milan baros gösterse bu gece kraldı. hatta blöfümü görüp hemen arttırıyorum; burak yılmaz dısında herhangi biri gösterse yine kraldı. adama resmen nedendir bilinmez saldırılıyor yahu, hem de kendi taraftarı tarafından!!

    buraya yazılanları biz de görüyoruz, biliyoruz. topu kontrol etmede eksiği var, kafa golu az vs. bunları biz de görebiliyoruz cok sükür. tutup da buraya burak yılmaz bizden sonra barcelonada oynar, dünya capında futbolcu da demiyoruz. bakın selcuk inanın sayfasına gidip bizden sonra barcelonada oynar diyoruz ama bu adamda demiyoruz dimi ama? bu adamın da eksikleri var, bir hakan şükür değil, bir jardel de değil. değil yani görüyoruz.

    ama bugun* yine elinden geleni yapan yekta kurtuluş icin basarı, tebrik, ilk 11 dilekleri havada ucusurken bu adamın sayfasında hala milan baros, yetersiz top kontrolu konusuluyor ulan.

    albert riera birazcık kıpırdanıyor, köşede övgüler gırla ucusurken bu adam 2 gol atıyor, ama gol attıgı takım akhisar belediye olm:(( muabbeti cevriliyor.

    biz de bu adamın dunyanın en iyi forveti oldugunu iddia etmiyoruz ama elimizde bu var iste amk bu var. bu adama saydırcagınıza gidin yonetime saydırın neden didier drogba burda değil diye.

    yektaya nasıl moral verip arkasında duruyorsanız, elimizde alternatifi de yokken* bu adama da yektaya, meloya, rieraya, eboueye verdiğiniz moralin, desteğin 10'da birini veriverin yahu. bırakın, bizden önce hangi takımda* oynadıgını önemsemeyiverin*. formasının üstündeki armaya** saygı gösterip, çabalıyıp ugrasıyorsa en az bizim kadar galatasaraylıdır bu adam. en az bizim kadar bu arma icin canını dişine takıyorsa da en azından diğer takım arkadaşları kadar saygıyı hak ediyor.

    biraz empati..
App Store'dan indirin Google Play'den alın