resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7731
    birkac sezon once basimizda rijkaard varken ve gayet de iyi giderken sacma sapan programlarda* sacma sapan insanlar* adamin giydigi kemeri tartisiyordu. tartisacak bir sey bulamamislardi cunku henuz.

    su sozlukte ne kadar sacma sapan insan oldugunu arda turan basligi sayesinde cok daha iyi goruyorum. sorun su ki; burasi da sacma sapan bir yer haline geldi. moda sitesi mi lan burasi. adam ne yapsa bir laf sokma derdine giriyor millet. sonra biz de actiklari ortaya falcao tarzinda voleyi cakinca "arda fanlari gelmiiss :(" diye dalga geciyorlar bir de.

    su insanlar sayesinde arda'yi daha cok seviyorum. gittiginde kiytirik bir takima gitti diyorlardi. adamlar 3 sezonda 2 uefa kupasi kazandi. arda ilk sezonunda bu kupayi kaldirdi. kume dusmeye oynuyor diyorlardi gecen sezon, bu sezon adamlar barcelona ile ayni puandalar. sezon sonu 5. de olabilirler. bu sekilde ilerlemeleri zor ama 2. hatta 3. olmalari bile buyuk basari bence. sampiyonluk kadar onemli hatta. ve adamlarin en onemli oyuncularindan biri arda. 1 falcao, 2 arda. bu kadar da net.

    galatasarayimizin basina ne geliyorsa, icimizdeki gotu kalkmislar yuzunden oldugunu dusunmusumdur hep. gecen sezon bu baslikta "ahaha arda kumeye oynuyor, biz sampiyonuz, samp. liginde oynucaz, arda kiskaniyordur ahahaha" diyen embesiller vardi. ulan salak derler adama, adam en az bizim kadar sevinir sampiyon olmamiza, sampiyonlar liginde mucadele etmemize. ve biz de biz kazanmiscasina sevindik kupayi onun ellerinde gorunce. gonul isterdi ki parcali ile kaldirsaydi o kupayi ama kader iste... biraz da sucu kendimizde arayalim. hatta suc aramayalim. yeterince cezalandirdik cunku arda'yi. kendimiz de cektik cezasini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın