• 5422
    entrylerinin silinmesine vesile olan hatalarını sorup haklı olarak gerekçelerini öğrenmek yerine direkt olarak entry yoluyla eleştirilerini oldukça sert bir şekilde yönelten yazarlara sahip sözlüktür. ne yazık ki bu tür davranışları eğer ortada yönetim bazında yapılmış bir yanlış yoksa(elbette kendi adıma dönüp tek tek kontrol ediyorum) bireysel olarak kesinlikle ciddiye alınmıyor çünkü hareket art niyet içeriyor. mesaj yoluyla iletişim kurana canım feda olsun, az da olsa beni haksız çıkaran, düzelten bile oldu hatta, özrümü de diledim, gerekeni de yaptım. elbette biz de insanız ve hata yapabiliriz, bunu da kabul edeceğim elbette lakin bu konuları masaya yatıracağımız, gerekirse tartışacağımız, birbirimize gireceğimiz yer sözlüğün ortası değil, özel mesaj denen uygulama.

    şu nokta da özellikle bilinmeli ki içerik kısıtlaması kesinlikle yoktur. entryler sadece formata aykırı olduğu için silinir, format da içeriğe asla müdahale etmeyen, tamamen resmin çerçevesi ile ilgili bir kurallar bütünüdür. tabi bir entry hem format açısından az veya çok hatalı, hem de içerik olarak görece marjinal olup silinince gerekçe otomatikman içeriği gibi algılanıyor ama tekrar ediyorum durum kesinlikle böyle değildir. formata ilişkin gerekli düzenlemeler yapılınca-kendi adıma söylüyorum-zaten elimden geldiğince hızlı bir şekilde canlandırmaya çalışıyorum açıkçası.

    tabi eleştiriler genel ve detaysız olunca mevzu bilinmiyor ama üzülerek söylemeliyim ki kendisine ve yönetimine ciddi tepkiler gösteren yazarların büyük bir kısmı buranın kurallarına göre net bir şekilde haksız olan sözlüktür. doğal olarak da bu yüzden yazıları silinmektedir. haksız olan yazarların hatalı yazılarını moderatörler tek tek yazarların başlıkları altında paylaşıp altına da yanlışlarını yazsalar hoş olur mu? bence olmaz, asla da yapılacak bir şey değil zaten. yani yazarların sorgusuz sualsiz entry yoluyla isyan etmelerinin yönetim bazındaki cevabı da bu oluyor ama yapılacak bir şey olmadığı için de sözüm ona "suçluluğumuzdan" ötürü sessizliğimizi koruyor ve umursamıyor gibi görünüyoruz ama öyle değil. keşke mesaj üzerinden sorma yoluna gitseler, cevaplar ve gerekçeler güzel güzel anlatılsa, mutabık kalınsa ama yok; isyan!

    başlıklar sizin, buyurun... içerik kısıtlaması yok ne de olsa; formata uyulduğu sürece övmek de, yerden yere vurmak da serbest.
App Store'dan indirin Google Play'den alın