• 5420
    bana torpil yaptıklarından şüphelendiğim moderasyon kadrosuna sahip taraftar sözlüğümüzdür. aga sizi tanımam etmem bana torpil geçip arkadaşlarımla aramı bozmayın * çok düşündüm madem bu kadar gaddar moderatörleri var beni nedenyıldırmadılar? yazdığım entrye önce yazar gözüyle bakıyorum sonra "önizle" diyip bir de moderatör gözüyle bakıyorum şu ana kadar silinen entrym yok.. artık rahatsız olmaya başladım, yoksa bu moderasyon beni sallamıyor mu? benim hatalarımı neden düzeltmiyorlar, beni neden görmezden geliyorlar. *

    herkes "entrylerim siliniyor" diye şikayetçi ama bu sefer de entryler silinmezse "moderasyon yatıyor çalışmıyor, sözlüğün hali ne?" diye ağlayacağız, çalışan insan halka yaranamaz bu hep böyle gelmiş böyle de gidecektir.

    sözlük ile ilgili diğer bir husus, yazmayı bilen ama on ve of butonlarını kullanmayı bilmeyen yazarlara sahiptir. ortada bir emek varsa bu önemlidir yazan için kıymetlidir. futbolcularımıza ya da yönetimize hakaret ya da haksızlık eden varsa sonuna kadar of tabi..

    sözlük içinde en sevmediğim hatta nefret ettiğim olay ise, yazarların nick altına yazılan şuursuzca entryler.. sen toplama insanların geldiği bir sözlük değil galatasaray sözlüksün.. burada yazanlar renktaşın, tribünde ya da üzerinde formasıyla biri ölse birine bir şey olsa için sızlar, gelmiş sözlükte rahat rahat saydırıyorsun. yarın öbür gün tribünde yan yana geldiğinizde "aa galatasaray sözlüke yazar mısın? ben de.. nickin ne renktaşım? kaynak ada basını.. peki senin? xxuaxx.. aa hatırladım biz nick altında birbirimize sövmüştük, aa ne hoş ahihihiyy.." bu tarz bir diyalog geçmeyecek mi sanıyordun.

    bu husus haricinde çok sevgili takımımın çok sevgili sözlüğüdür, candır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın