resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 620
    hocam, size gercekten guveniyordum. dusundum ki genclere gercekten onem verirsin. yasi gecmisleri milli takimdan kovalarsin. iskelet kadroyu kurmak cok basitken macera aramazsin sandim. ama yok. sen de artik herkes gibisin...

    12 ekim 2012 türkiye romanya maçından bagimsiz olarak konusuyorum. bu takimin iskeleti belli anasini satayim. 10 tane hazirlik maci yaptin ama hicbiri birbirini tutmadi. oysa yapilacak belli. ana kadro ile hazirlik kampina gireceksin. ust uste 4, 5, 6 mac yapacaksin. bu takim birbirine alisacak. milli takim olacak. ama nerdeee.

    kaleci belli, tolga. o yoksa, formda degilse sinan bolat. o da olmazsa onur kivrak.

    sag bek gokhan. o yoksa hamit'i oraya cekersin. stoperler omer-semih. tek dogrun bu gibi simdilik. ama bunlar disinda o kadar yanlisin var ki bu dogrunun bir anlami kalmiyor. sol bek her seye ragmen hakan.

    sag kanat hamit. orta sahada selcuk ve nuri ikilisi 5 mac oynasin, avrupanin en iyi ikililerinden olur. sol kanatta arda. ileride ise burak ve bu sezonki performansi ile umut.

    al sana 11. umut'un yerine sercan'i koyabilirsin, bazen hamit'in yerine gokhan tore'yi oynatirsin. yedeklerden emre colak, alper potuk, necip uysal, mehmet ekici oyuna girebilir. iyilesirse mustafa pektemek girebilir. cok guclu rakiplere karsi(hollanda, almanya) belki topal oynar. ama daha fazla girmez hoca! sok sunu kafana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın