• 5411
    bu sözlükte modlog denen bir yer var. üstte kontrol merkezinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. bunu niye hatırlattım, en azından silinen entrylerin genelde hangi sebepten silindiğine bir göz atabilirsiniz. son zamanlarda eski tarihli linklerin içeriğinin ortadan kalkmasına dair entry silinmesi çok yüksek sayıda gerçekleşiyor. bir de başlık-referans muhabbeti. niteliksiz entry v.b. sebeplerden silinen entryler yüzde 5 i geçmez, girin bakın.

    yeni konulan entry silinme sebeplerini geçmişe yürütmeme şeklinde bir görüş alışverişimiz var modlar arasında. yani misal tanım: şeklinde yazılan entrylerde 2012 yılından öncekileri silmeme taraftarıyız. *

    başlıktaki entrylere referans konusunda da inanın çok uzun zamandır bir orta yol için kafa patlatıyoruz ama henüz bir çözüm bulamadık. bu kural kalktıktan sonra format ile ilgili var olan katı tutumumuz yönünde elimiz zayıflayabilir ve foruma kayma konusunda yapabileceklerimiz sınırlı olabilir. nasıl olur, ne yaparız hala bir şey bulamadım.

    geriye ne kalıyor, yüzde 90 entry silinme sebepleri olan yazım yanlışları ve verilen linklerin sahipleri tarafından ortadan kaldırılması. çok üzgünüm ki, bu konuda günahı en büyük olan kesim bu entryleri silen değil, linkleri youtube'dan ya da haber sitelerinden kaldıranlardır. sadece link verilen entryler ya da bu linkler üzerine kurulan entryler, o linke ulaşılmıyorsa kadük olur haliyle. harika bir gol atmıştır. youtube.com/dfsdfdsf . linke giriyorsun kullanıcı tarafından kaldırılmış.

    diğer sebeplerden silinen entrylerle ilgili gerçekten haksız bir durum varsa modlarla iletişime geçebilirsiniz diyoruz ama arkadaşlarımız işi şova dökmek için direkt alakasız başlıklara yazıyorlar. bu da kötü niyettir bence. yani kimse kusra bakmasın da, kendi yüksek egosundan dolayı, entrysi silindiğinden dolayı sözlükten soğuyan varsa soğusun yapacak bir şey yok. yazar olurken entryleriniz silinmeyecek diye bir garanti mi aldınız, ya da o linki yazarken silinmeyeceğine dair bir taahhütname mi imzaladınız youtube kullancısıyla? cevap hayırsa, o link youtube'dan kalktıysa entry de buradan kalkacak bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın