resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 610
    milli duygularımı törpülemiş -hatta törpülemek hafif kalır- resmen sikip atmış kişidir kendileri. ben ki milli maclar oldugunda heycanlandan duramayan, olaya hep amatör ruhla bakan biriyken şimdi sayesinde resmen takımdan soğudum.

    selçuk inan yerine tunay torun oynadıkca ve recep onur kıvrak yerine fehmi mert günok cağırıldıkca resmen kendi kendimizi sabote ettiğimiz düşüncesinden asla kurtulamayacağım ve bu takıma olan ilgimi eskisi gibi güçlü tutamayacağım ne yazıkki.

    yanlış anlaşılmasın hamit altıntop ve selçuk inanın oynatılmaması gibi konuların üzerinden galatasaray milliyetçiliği yapmak değil amacım. milli takımlarda iyi oynadığı ve katkı verdiği sürece asla kendi takımımın oyuncusunu ayrıcalıklı görmem; orası milli bir mecra oldugu icin orada en iyiler kimlerse onlar oynamalıdır diye düşünürüm.

    işte benim abdullah avcı ile ilgili sıkıntım da tam bu noktada başlıyor. milli takımımızın elindeki en büyük silahları kullanmayıp* resmen göz göre göre takımın kendi kendisini sabote etmesine yüreğim dayanmıyor. düşünüyorum ama kafam almıyor. ve sanırım hiç bir zaman da almayacak. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın