resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 607
    türkiye'nin şuanda en formda kalecisi onur kıvrak dururken milli takıma takımlarının 2. kalecileri olan cenk ve mert'i alan teknik direktör. bunu soran basın mensubuna da kızıp, azarlar bir ses tonuyla "cenk ve mert 7 maçtır bizimle ama onur değil" diye saçma sapan bir cevap vermiştir. e be mantık yoksunu abdullah hocam bu onur'u 7 maçtır milli takıma almayan da sensin? zaten herkes seni takımında hiç oynamayan mert'i neden milli takıma alıyorsun diye eleştiriyor? sağır ve dilsizdin de şimdi mi duydun eleştirileri de "ama cenk ve mert 7 maçtır bizimleydi" diye aptalca bir yanıt veriyorsun. üzerine bir de dalga geçer gibi "onur böyle iyi oynamaya devam ederse milli takıma alırım" diyorsun. bir dahaki milli maç mart ayında hocam haberin var mı hu hu? bu adam şuan formdayken almayacaksın da ne zaman alacaksın.

    farkındaysanız bekir, caner, aydın, tunay tercihlerine daha deyinmedim bile.

    kendisi malesef vizyonsuz bir teknik direktördür. türkiye'nin en iyi orta sahası olan selçuk inan yerine takımında 10 dakika bile süre almamış yaşlı emre'yi tercih ettiğinde zaten bunu belli etmişti. şuan emre formda selçuk formsuz bahanesi var ama o zaman oynamaması akla mantığa asla sığmayacak bir işti.

    kendisinin torpilli olduğunundan artık %100 eminim. yoksa bu kafadaki adam asla milli takımın başına geçemez. geçmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın