2012-13 Türkiye Süper Lig 7.Hafta Maçı
19:00 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 93
    2-3 maç beklenen skor gelmeyince karalar bağlayan, önüne gelen topçuya küfür eden taraftara hastayım.

    daha ne izlediğini bilmiyor adam. diyor ki takım berbat oo sıçtık bittik. ya nereye bittik bi dur amk felaket tellalı.

    takım kötü oynamıyor, takım iyi oynuyor. şu maçta eskişehir'e pozisyon vermedik, golleri de ofsayt zaten. son maçlarda ortaya çıkan tek sorunumuz kapanan takımları açamamak. alıp ileriye adam akıllı katedecek, normalin dışında koşular deneyecek adam yok kadroda. daha doğrusu var ama cezalı; engin. böyle maçları açabilecek kapasitede bir oyuncu. amrabat da bu kategoriye girebilir fakat kanat harici içeriden katedemiyor. kanattan gitsek de burak'a orta açılıyor. yav burak'ın kafa golü mü var allaşkına, adam da diyor kafamla vuramıyorum diye.

    rakibin ortası kalabalık diye oyunu sürekli yanlara yıkmaya çalışıyoruz, halbuki selçuk yerden forvete paslar denese, kenardan top kaptırmamızdan daha yeğ bir durum, kaptıracaksak böyle kaptıralım. 3 denersin 5 denersin biri geçer diğeri gol olur.

    bunlar aşılamayacak sorunlar değil. rakiplere uygun oyun setleri çalışırsın edersin, daha çok istersin olur. geçen sene bu zamanlar takım puan olarak vs. daha kötü haldeyken bile umutsuz değildik, şimdi niye iki maçta sonuç gelmedi diye karalar bağlıyoruz amk?

    milli takım arası iyi denk geldi, sonrasında toparlanır koyar geçeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın