• 166
    haydi be galatasaray güldür yüzümüzü...

    harra hurra saldırmayıp, oyunumuzu oynayıp, üç puanı almamız gereken maçtır. gönlümden geçen 11; muslera-eboue-semih-dany-balta-engin baytar-selçuk-melo-emre çolak-umut-burak

    engin baytar ile başlamamız gerektiğini düşünüyorum. gerek orta'yı destekleyişi, gerek eboue'ye bindirmelerinde yardımcı oluşu, defansa yardım edişi, melo selçuk baskı altında olduğunda geriden top alıp takımı ileri taşıması, hücumda kolay adam geçme özelliği ile olası bir tıkanmada kilit açmada rol alacağı için istiyorum engin'i. eğer fatih hoca forma verirse kaç haftanın birikmişliği ile full konsantrasyon oynayacağına inanıyorum. kondisyonu bütün maçı kaldırmaz onu ben de biliyorum fakat rakip yorulduktan sonra aydın veya amrabat gibi hızlı adamları sokarsak engin'in yerine işimiş kolaylaşır. yürekli adam engin vesselam.

    solda amrabat yerine emre olmalı. amrabat balta'ya zerre yardım etmiyor. zamanla öğrenecektir fakat öğrenme yeri şampiyonlar ligindeki bu kritik maç olmamalı. emre sol kanatta hem balta'ya yardımı hem de burak ve selçuk'la tek pas oyununu çok iyi oynaması sebebiyle tercih edilmeli kanaatindeyim. umut ve burak ikilisi ileride nasıl olsa çalışacaklardır. burak son vuruşlarda biraz daha dikkatli olmalı rastgele vuruşlar yapmak yerine daha bilinçli nereye vurduğunu bilerek son vuruşları yapmalıdır. öyle 50 pozisyon bulacağımız bir maç olmayabilir. burası şampiyonlar ligi.

    ve son olarak melo. kendine gel artık mk. yeter lan. 65'ten sonra sahada bitmiş gibi dolaşıyorsun. az canlan. kondisyon tamam da kaçıncı haftaya geldik. o taraftarı gör bir coş bi kendine gel bağır çağır hücumda tek pas organizasyonlarına gir ne biliyim yaptığın şeyleri yap işte oğlum. "melo çalışıyor" demek istiyorum artık. haydi koçum haydi aslanım.

    allah yardım etsin. galatasaray amin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın