resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4607
    kulubumuzden para almasi degil, aldigi paranin miktarinin bazi sozluk yazarlarinda sikinti yarattigi takimdaki en rahat futbolcumuz.

    her kulupte yatip yattigi yerden para kazanan futbolcular vardir. yattigi yerden derken, takimda sure almadan para kazanmasindan bahsediyorum tabii ki. antremani var, kampi var bunlar baska. ancak bizim burada tartistigimiz sey, 2.7 milyon euro gibi bir para alip oynamamasi. buyuk bir yanlis var burda. ancak gecen senenin sonundan beri yasanilan sureci biliyoruz. kulup/fatih hoca ve baros arasinda yasananlar ortada.

    takimda kaldigi takdirde kadro disi kalacagini bal gibi de biliyordu baros. bu surec icinde menejeri gercek disi iddialarda bulunmus, ve galatasaray kulubunu uzlasmaz bir tutum icinde olmakla suclamisti. ancak durum bu degildi. tam tersine gelen teklifleri istedigi gibi bulmayan baros idi.

    sonuc itibari ile kaldi takimda. bu saatten sonra tekrar kadroya girecegine zerre kadar ihtimal vermiyorum. yapacak bir sey yok. eskinin hatrina katlanicaz bir sene daha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın