• 2031
    benim ağabeyim bu takımın taraftarı. aslında dayımın oğludur kendisi ama küçüklükten aynı evin içindeydik hep, abi kardeşten hiç farkımız yoktur o sebeple. küçükken ondan korkar galatasaraylıyım diyemezdim. bi gün * bütün cesaretimi toplayıp "abi ben galatasaraylıyım" dedim hiç unutmam o günü.
    neyse konumuz farklı, abim gibi sevdiğim bu adam bu takımın taraftarı ve ben sırf onun için bugün bu takımın başına gelenlere üzülüyorum çünkü biliyorum abim de üzülüyor. sırf abimin ve onun gibi düzgün fenerbahçe taraftarları için bu takımın aziz yıldırım belasından kurtulmasını doğru dürüst efendi bi rakip olmasını istiyorum. avrupada bizimle birlikte söz sahibi takımlar olalım istiyorum. abim de diğer bi çok fenerbahçe taraftarı gibi alex'i çok severdi. bu takımın alex gibi bir futbolcuya bu haksızlığı yapmasını anlayamıyorum. daha dün heykelini diktiler bugün kadro dışı bırakıyorlar anlamak mümkün değil yazık kere yazık..
    ha şike yaptılar ve gereken cezayı almadıkları için başlarına gelenlerin sadece bunlarla kalmayacağını da düşünüyorum. allah'ın adaletine inanıyorum ama bi yandan da şikeyi lanetleyen aziz yıldırım gibilerden kurtulmak isteyen abim gibi fenerbahçe taraftarlarını gördükçe üzülüyorum bu takımın haline. dünyanın değişmez kuralı galiba ben üzülsem de üzülmesem de kurunun yanında yaş da yanacak. hele fenerbahçe gibi 'kuru'ların çok olduğu bi yerde 'yaş'ların hiç şansı yok gibi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın