resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4604
    sanki dünyanın en çok kazanan futbolcusu kendisiymiş gibi davranılan futbolcu.

    hayatta tek değer verdiğim şey verilen sözlerdir. galatasaray klubu sözleşmesindeki miktarı ve zamanı belirken herhangi bir zorlama olduguna inanmıyorum. yani kendisi ile karşılıklı anlaşarak sözleşme imzalanmıştır ve sözleşmesi hala devam etmektedir. ve kendisine eğer aldıgı paradan dolayı tavır alınıyorsa cok yanlıştır. çünkü galatasaray klübü imzaladıgı her sözleşmeyi yerine getirebilecek kapasitede ve asalette olduguna inanıyorum vebenim galatasaray'ım budur diyorum. sözleşmesi biter uzatırsın uzatmazsın o klübün ve teknik heyetin bileceği iştir.

    burdan, aldığı para gözüne batan arkadaşlara sesleniyorum madem aldıgı para gözünüze batıyor,çağlar birinci, gökhan zan, sercan yıldırım,yiğit gökoğlan * gibi futbolcuları taksimde sallandırmamız lazım ki baroş gibilere quaresma gibilere ders olsun. maazallah ilerki kariyerlerinde astronomik sözleşmelere imza atmasınlar. klüb bile teklif etse indirime gitsinler. değil mi ? *

    ps: quaresma konusunda da beşiktaş aynısını yapmaktadır. yönetim kim olursa olursa olsun imzalanan sözleşmeler yerine getirilmelidir. biz değil miydik; tayyip erdoğan ' kişilerin yaptığı kurumları bağlamaz' dediğinde hep bir agızdan bunun yanlış olduğunu söyleyen. bırakalım çelişkiyi , kendimize gelelim, aklımızla düşünelim.

    sevgi ve saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın