resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2130
    ya ben anlamıyorum. hakkatten anlamıyorum aga ya. biz * bu adamı 5 senedir eleştiriyoruz amına koyim. en süper oynadığı idda edilen sezonlarda da aynı bokları yazıyordum, şimdi de yazıyorum. millet de zannediyor ki sadece yenildiğimiz maçlarda, ya da kendisinin aleni bireysel hatalar yaptığı maçlardan sonra, günlük reaksiyonlarla eleştiriyoruz.

    abi sorun bireysel hata yapması, 30 cm önündeki topa ayak uzatamaması, ayağına gelen topu ağzına sokup holosko'ya asist yapması falan değil. tamam bunlar da sorun da, ana sorun vallahi bu değil. bunu geçtim artık.

    adam pas atamıyor yahu. bak bindirme yapmayı, çizgiye inip orta açmayı da geçtim; pas atamıyor pas. önündeki sol açık kim olursa olsun, pas alamıyor adamdan, kapiş? sorumluluk almıyor. bir eboue'ye bakın, bir hakan'a. ikisi de bek değil mi aga bunların?

    isterse bu takım 10 maç üst üste 4-0 kazansın, sol kanattan hiç pozisyon vermesin (u: bu adam bu takımda forma giydiği sürece böyle bir şey asla olmayacak ama varsayalım ki oldu). yine aynı şey olacak biliyorum. bir kısmınız çıkıp aga bak balta düzeldi artık o kanattan gol yemiyoruz diyeceksiniz. ama o yine pas atamayacak :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın