• 788
    artık aut atışlarında kaleciyi ya da yakından topu da göstermiyorlar. karşı tribünler tam gözükecek şekilde sahayı yarım gösteriyorlar ki tribünlerin olduğu alana sanal reklam yansıtılsın;

    mahmut kahve, sezercik pizza, çok iyi gelecek benzin, boya vs. artık ne kadar gereksiz, işe yaramaz şey varsa...

    ne zaman top kadraja giriyor sağdan veya soldan o zaman reklamı kesip kamerayı bu sefer saha tam gözükecek şekilde hafif aşağı indiriyorlar, sonra da kamera topa göre normal şekilde hareket etmeye devam ediyor.

    lakin işin iyice boku çıktı, taç atışlarında falan da bunu yapmaya başladılar. taç mahalini değil de yine en üstteki şekilde tribünleri gösteriyorlar, hatta taç hızlı kullanılsa dahi reklamın saniyesini doldurmak için 1-2 saniye kadar daha pozisyona zum yapmak yerine karşı tribünler üzerinden sanal reklamı göstermeye devam ediyorlar.

    28 eylül 2012 orduspor galatasaray maçında atila turan taç kullandı top bizim kaleye doğru tehlike yaratıyor, yok amk biz hala yelloz bir karının suratını izliyoruz. mahmut kahve içeni vururum. çok ciddiyim. gidin kıraathanede

    artık tüm bu zekailik örneğini hangi sevgili reklamcı kardeş akıl etmişse işini en güzel şekilde yapmış, iyi bok yemiş. maç keyfimize bir posta da kendisi sıçmış. aferin reklamcı kardeş, aldığın kuruşlar helal-i hoş olsun, çoluğun çocuğun doya doya harcasın o paraları, yapacağın işe sokayım.

    futbolculara bakıyoruz sırtında kraker reklamı, tribünler, kapatan sanal aptallıklar, maç öncesi güzellikleri izlemek yerine bonus kafalı hokkabaz vs.

    ne güzel amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın