resim
Shabani Christophe Nonda
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:47
Boy:1.82
Uyruk:Kongo DC
  • 1008
    taraftarın her daim iyi hatırlayacağı eski futbolcularımızdan biri.

    parladığı dönemde potansiyel olarak yetenek olarak bana göre takımımızın üzerinde bir futbolcuydu. fakat burada bir parantez açmak gerekiyor, zurich-rennes-monaco-roma şeklinde ilerleyen kariyeri geçirdiği çok ciddi diz sakatlıklarıyla bir anda sekteye uğradı. o dönemden sonra toparlaması çok zor oldu. tam olarak toparlayamadı da.

    bir devre arası* transferin son gününde aldık sürpriz bir şekilde. aşı tuttu. çok da faydalı oldu takıma. hem sempatik kişiliğiyle hem golcülüğüyle tribündeki hemen herkesin sevgisini kazandı. nitekim o sezon şampiyon olduk.

    monaco takımının yanlış hatırlamıyorsam fransa ligi'nin o dönemdeki bonservis rekorunu kırarak 20 milyon euro ödediği bir oyuncudan bahsediyoruz. bize geldiğinde o sakatlıklar nedeniyle süratinden kısmen yoksun olmasına rağmen iş yaptı. eminim o talihsizlikleri yaşamasa şu an futbolu çok ünlü takımlardan birinde bırakırdı. futbolculuk nankör meslek dedikleri bu. galatasaray'daki son dönemlerinde antremanları bile tamamlayamadığını iki dizinde ve belinde ciddi ağrılar olduğunu duyuyordum.

    her şey için teşekkürler shabani!

    edit: will hatırlattı. devre arasında değil sezon başı transfer etmiştik kendisini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın