• 7
    (bkz: #1066066)

    şimdi cevadprekazi nickli şahsiyetin bu yazdıklarını yorumlayalım:

    galatasaray'ın kültürel dna'sında din temeli hiçbir zaman olmamıştır. bilime, sanata, edebiyata önem verilmiştir, bu dallarda da tarih boyunca ülkemizin önemli isimlerini de hep galatasaray lisesi yetiştirmiştir. aksini iddia ediyorsa feci şekilde yanılmaktadır kendisi.

    galatasaray'ın dna'sında tevfik fikret vardır, hem de ismi bu dna'nın temel taşlarında yazar, oğlu haluk'un ismi yazmaz. ama şunu da bilmen gerekir ki haluk din değiştirmiş olsa bile geçtiği dinde cemaati tarafından o kadar benimsenmiştir ve sevilmiştir ki piskopos olumuştur. ayrıca kendisi galatasaray'ın ve babasının gösterdiği hedefte başarılı olarak michigan üniversitesi makine mühendisliği'ni bitirmiştir.

    işin ilginç yanı ise sevgili sözlük yazarları, oğlu din değiştirdiği için köktendinci insanların tevfik fikret'e saldırmasının üzerinden neredeyse yüz yıl geçti, ama hala böyle insanlar bitmedi.*

    bu kişilere, tevfik fikret'in verdiği cevabı tarih-i kadim ve tarih-i kadim'e zeyl mısralarından okuyabilirsiniz. sen de oku cevadprekazi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın