resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4602
    vefa istanbul'da bir semt adı idi, onu biliyorduk da; saygının da yolu kayıpmış birader.

    geçirdiği en kötü sezon; fatih terim tarafından cezalandırılmaya başlandığı 1 şubat 2012 galatasaray antalyaspor maçına kadar; takımın daha kötü oynadığı sezonun ilk yarısında; 8 gol 9 asist yaptığı 2011-2012 sezonudur.

    kontrat süresi bitmiştir; kariyeri emeği hiçe sayılarak bu takımda istenmediği kendisinin gözüne gözüne sokulmuştur, artık yolcudur abbas bağlasan durmaz.

    ama;

    2008'den beri öyle kötü kadrolarla oynamıştır ki; sinirinden bir kendini sikmediği kalmıştır bir çok maçta.

    fatih terim'in bile 2011 kadrosunun yarısını değiştirmesine rağmen; 2011-2012 sezonunda ancak 8-9 hafta dayanabildiği; geriye kalan kadroyu da sezon içinde değiştirdiği; sadece 13 oyuncu ile sezonu bitirdiği galatasaray'da 4 senedir forma giymektedir. o saçma sapan kadroya 4 sene dayanmıştır. her sene de çift hanelerde golünü atmıştır.

    bırak fatih terim'i; o büyük galatasaray taraftarının; futbolcusunu yuhladığı, kaptanını ıslakladığı, yöneticisine küfür ettiği, veda maçında sadece takımın kötü oyununa kızıp mabedinin koltuklarını kırıp sahaya attığı, popülist ihtiraslarıyla kutsal ali sami yen'e tecavüz ettiği veda maçında; o saçma 2008 sonrası kadrosunda, bel bağladığımız, yüzümüz güldüren tek adam olmuştur.

    eğer fatih terim tarafından cezalandırılmasının sebebi (bkz: ilker meral)'a fiziki temas/küfür'den dolayı aldığı kırmızı kart ise; * bedelini çok ama çok ağır ödemiştir, ödemektedir. yazık etmiştir fatih terim kendisine.

    siz fatih terim'siniz. bu kulübün gelmiş geçmiş 3-4 büyük spor adamından birisiniz; imparatorsunuz. 2000 sonrasında bizi bırakıp fiorentina'ya gittiğinizde naftalinleyip kaldırdığımız sevgimiz yine indirdik raflardan;* krediniz de sonsuz; ama bu taraftarı milan baros'a veda etmeden onu gönderirseniz; buruk bırakırsınız bizi; hakkım geçer size; haberiniz olsun.

    edit : imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın