resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2096
    5 senedir takımımızda bulunan, kulübü çok yakından tanıyan, zaman zaman başarılı da olmayı başaran sol bekimiz. yeteneklerinin sınırlı oluşundan dolayı çoğu kez aşağılansa da, geçen sezon 38 maça çıkmış istikrar abidesi oyuncumuzdur.

    maç temposu, idman temposu derken sadece kondüsyon yüklenen bu adamdan yetenek beklemek biraz insafsızlık olmaz mı? senede 30 maç oynaması beklenen bi adama teknik idmanlar yüklemek mi mantıklıdır yoksa kondisyon mu?

    kondisyon günlerce çalışmak ile kazanılan bir şeydir. yüklenen kondisyondan sonra topa vuracak hali kalmaz insanın, futbol oynayanlar bilir. bu adamın tek artısı istikrarı ve kondisyonudur. kesin bir ihtimalle hakan balta'da yerinde oynayacak genç futbolcunun yolunu gözlemektedir. 30 yaşına geldi, beli ağrıyor artık adamın!

    17 mart 2012 fenerbahçe maçında harry kewell esintileri taşıyan gol vuruşunda göklere de çıkarıldı aynı adam. manchester united maçında karşısında oynayan valencia'ya karşı roberto carlos olmasını bekleyeceksek biz ne biçim taraftarız?

    takımımızda en güvenilen isimlerin başında geldiği de apaçık ortada. 26 ağustos 2012 beşiktaş galatasaray maçında holoskonun attığı golde hakan balta'nın hatası kadar sağ kanadın zaafiyeti de konuşulmalı.

    oyun içerisinde, takım içerisinde yalnızlaşan bir hakan balta var. sınırlı yeteneklerine rağmen mücadelesi var hakan'ın, mücadelesi olmayan riera ile kıyaslanması saygısızlığın dik alasıdır.

    4 şubat 2012 gaziantep galatasaray maçında yaptığı hatanın ardından çizgi üzerinden efsane bir top çıkardı, o yürek yeter zaten. aradığımız da yürek değil mi?

    2 farklı hakan balta vardır. biri amrabat'ın yalnız bıraktığı adam diğeri de emre çolak'ın abi deyip yardım ettiği adam. bırakın elinden geleni yapsın, hemen asıp kesmeyin adamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın