resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2082
    son yıllarda patlayan bir bahane şekli var, beki savunurken önünde oynayan adam yardıma gelmediği için zor durumda kaldı cümlesi kullanılıyor. bilader bunu sağda solda duyduğunuzda, söylenmesindeki amaç şudur. eğer rakip kanattan hücum oyuncusuyla gelirken arkadan sağ bek bindiriyor, senin orta saha kanadın da o oyuncuyla gelmiyorsa, bekin 2'ye 1 kalır haliyle. fakat dün* özellikle ilk yarıda rafael kaç kere hücum bindirmesi yaptı bir hatırlayın bakalım. yani şu lafı bilip bilmeden bir kullanmayın. balta'nın savunulacak hiç bir şeyi yok.

    eyvallah, rakip manchester united, karşındaki oyuncu da hem hız olarak, hem top tekniği olarak dünyanın en iyilerinden, balta da hepimizin bildiği gibi hızı olmayan ama sert ve yerinde müdahale yapabilen bir defans. zorlanacağımız, pozisyon vereceğimiz aşikar. ama bu herif, sanki halısahaya çağırılan, futbol oynamayan fazlalık adam gibi oynuyor. özgüven yerlerde, sen defansta dur, ayağına gelen topu da en yakına, geriye falan oyna demişler sanki. yıllardır ülkenin en büyük takımında oynayan, milli takım formasını bilmem kaç kez giymiş, hala ülkenin en iyi solbeki olarak gösterilen adam, kusura bakmasın ama böyle oynayamaz. futbolculuk namına sıfıra yakın bir maç çıkardı, arkadaş insan koca 90 dakikada bir kez mi top çalamaz, bir kez mi rakibi durduramaz, bir kez mi ileri pas yapamaz, çalım atamaz, orta açamaz(!) bu kadar aciz bir takım mıyız biz, bu kadar aciz bir futbolcu mu bu balta? yemin ediyorum valencia bile şaşırmıştır, bu adam bu takımda nasıl oynuyor diye, kariyerindeki en kötü rakip oyuncu oldu büyük ihtimal. ben utandım acizliğine, en son fransa-türkiye maçında ribery- sabri mücadelesinde böyle hissetmiştim, resmen adamların kulvarı, mesleği falan farklı diye..

    mağlubiyetin tek sorumlusu falan değil, yapacak bir şey de yok bu saatten sonra, sadece üzücü şu durumu görmek. kızamıyorum,çünkü hakikaten türk bir alternatifi de yok, eboue'nin sol bek versiyonunu almak lazım, bu durumda da yabancı kontenjanı bizi zorlayacak. katlanacağız biraz daha, umarım balta da bazı şeyleri değiştirir artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın