resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2072
    yabancı sınırlaması kalkmazsa, en az 2 yıl daha kendisiyle birlikteyiz. hani anneye sinirlensen de bir şey yapamazsın ya, o senin annen çünkü. hakan balta da senin sol bekin. idare edeceksin. yok başka bir sol bek çünkü. türk olarak yok. yok amk. 3 senedir bakmadığım maç, gitmediğim stat, lan acaba demediğim sol bek kalmadı. en iyisi hakan balta. ve o da bizde.

    ben bu adama çok kızdım. hakkında 40'a yakın entry'im var, hepsi de orada duruyor. ama artık hakan balta'ya kızmıyorum. sen de kızma. kızacaksan altyapı hocalarına kız, türk futboluna kız, yabancı sınırlamasından ötürü tff'ye kız. ama hakan balta'ya kızma. o en iyisi ve sen de oynuyor.

    o yüzden teşekkür et hakan balta'ya. hatta dua et ki, sakatlanmasın. çok da üstüne gitme. maçtan* önce bilmiyor muydun sen valencia karşısında zorlanacağını? hepimiz biliyorduk. hakan balta'nın valencia karşısında zorlanmasından daha doğal ne var amk. karşısında victor moses de olsa zorlanacaktı. valencia odu, onda zorlandı.

    hani neye şaşırdın da bu kadar sinirlendin anlamadım. bu başlığın altının dolması için hakan balta'nın valencia'ya adım attırmaması lazımdı. o sürprizdi çünkü. ama hakan balta çıktı gene görevini yaptı.
    attı hafızaya.
    baktı, yaptı :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın